Widok

Płozy do łyżew???? pomocy..

Witam chciałam się was zapytać bo już nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy..A mianowicie święta tuż tuż i moja córcia zażyczyła sobie łyżwy po choinkę..mam mały problem latem na allegro zakupiliśmy z mężem rolki typu spokey.. niestety wtedy była oferta tylko rolek.. zamiast teraz zimową porą kupować podobne łyżwy chciałam zakupić tylko płozy wymienne..czy ktoś wie gdzie w trójmieście mogę je zakupić? interesuje mnie rozmiar 30-33 chodz nie wiem czy to istotne jeżeli chodzi o same płozy.. dzwoniłam na numer zakupionych rolek na allegro i nie mają w sprzedaży płoz..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze w decathlonie (czy jak to sie tam pisze :P ), tammaja najwiekszy wybor akcesoriow sportowych, ale nie wiem czy maja akurat poszukiwane przez ciebie plozy. Najlepiej zadzwon do sklepu i sie dowiedz. powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem byłą łyżwiarką i niestety mam dla Ciebie złe wieści.
Raczej czeka Was zakup łyżew.

Owszem można kupić same płozy,ale to raczej do łyżew wyczynowych.No i są one drogie i niestety nie do dostania w Trójmieście tylko na zamówienie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prócz całego kraju obdzwoniłam niebiosa he he.. masz racje...nici z płóz.... zakup łyżew już w realizacji..dziękuję za zainteresowanie..
Na małej Olivii jest sklepik ze sprzętem może tam pomogą są tam fachowce jak nie pomogą przyjdzie kupić córce łyżwy
tak, na hali Olivia są w sklepie Iglo Sport przy wejściu na małą hale
Kupując łyżwy w sportowych marketach możesz co najwyżej zmarnować pieniądze, polecam sklep rebel sport - w Gdańsku na ulicy E. Orzeszkowej ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie można kupić nigdzie samych płóz a jak gdzieś się kupi to mogą nie pasować
ja terz szukam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://mysportshop.pl/skating-ploza-lyzwy-x2-r-m-37-40,c118,p530,pl.html

szukałem 3 tugodznie i znalazłem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://mysportshop.pl/skating-ploza-lyzwy-x2-r-m-37-40,c118,p530,pl.html

też szukałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a morz w sklepie sportowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Sport

Zapasy dla amatorów. (4 odpowiedzi)

Witam jak w tytule chodzi o zapasy dla amatorów. Czy jest ktos kto sie orientuje czy w Gdansku sa...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry