Widok

Płozy do łyżew???? pomocy..

Witam chciałam się was zapytać bo już nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy..A mianowicie święta tuż tuż i moja córcia zażyczyła sobie łyżwy po choinkę..mam mały problem latem na allegro zakupiliśmy z mężem rolki typu spokey.. niestety wtedy była oferta tylko rolek.. zamiast teraz zimową porą kupować podobne łyżwy chciałam zakupić tylko płozy wymienne..czy ktoś wie gdzie w trójmieście mogę je zakupić? interesuje mnie rozmiar 30-33 chodz nie wiem czy to istotne jeżeli chodzi o same płozy.. dzwoniłam na numer zakupionych rolek na allegro i nie mają w sprzedaży płoz..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://mysportshop.pl/skating-ploza-lyzwy-x2-r-m-37-40,c118,p530,pl.html

też szukałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://mysportshop.pl/skating-ploza-lyzwy-x2-r-m-37-40,c118,p530,pl.html

szukałem 3 tugodznie i znalazłem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a morz w sklepie sportowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja terz szukam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie można kupić nigdzie samych płóz a jak gdzieś się kupi to mogą nie pasować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupując łyżwy w sportowych marketach możesz co najwyżej zmarnować pieniądze, polecam sklep rebel sport - w Gdańsku na ulicy E. Orzeszkowej ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, na hali Olivia są w sklepie Iglo Sport przy wejściu na małą hale
Na małej Olivii jest sklepik ze sprzętem może tam pomogą są tam fachowce jak nie pomogą przyjdzie kupić córce łyżwy
Prócz całego kraju obdzwoniłam niebiosa he he.. masz racje...nici z płóz.... zakup łyżew już w realizacji..dziękuję za zainteresowanie..
Jestem byłą łyżwiarką i niestety mam dla Ciebie złe wieści.
Raczej czeka Was zakup łyżew.

Owszem można kupić same płozy,ale to raczej do łyżew wyczynowych.No i są one drogie i niestety nie do dostania w Trójmieście tylko na zamówienie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze w decathlonie (czy jak to sie tam pisze :P ), tammaja najwiekszy wybor akcesoriow sportowych, ale nie wiem czy maja akurat poszukiwane przez ciebie plozy. Najlepiej zadzwon do sklepu i sie dowiedz. powodzenia

Inne tematy z forum Sport

Nowy ulubiony serwis (3 odpowiedzi)

Nie sądziłem, że znajdę platformę, która tak bardzo przypadnie mi do gustu, ale...

Darmowe kursy sportowe - Kliknij tutaj (5 odpowiedzi)

Hej! Dla tych co dbają o swoje zdrowie i aktywność fizyczną, ale masz pewne wątpliwości dotyczące...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

do góry