Widok
Plusy i minusy
Korzystałam kilkakrotnie w ramach promocji z klubu zniżek; chodziłam na zajęcia ruchowe. Ogólnie jestem zadowolona. Na plus: szeroka oferta zajęć ruchowych. Zajęcia fajne, szczególnie podobały mi się z p. Moniką:) Duża sala do ćwiczeń z przyczepną podłogą - buty się nie ślizgają:) Duża i dobrze wyposażona toaleta - zawsze jest zapasowy papier i mydło, jest czysto i ładnie pachnie:) Fajnie, że na zajęcia można zapisać się telefonicznie. Są niestety także minusy. Przede wszystkim - umiejscowienie recepcji naprzeciwko siłowni bez odgrodzenia jej ścianą sprawia, że w recepcji jest bardzo glośno za sprawą głośnej muzyki z siłowni. Czasem było ciężko dogadać się z osobą będącą na recepcji, bo nie słyszałam co drugiego słowa. Wysoka lada tego nie ułatwia - nie można się przez nią wychylić w kierunku mówiącego. Drugi minus to klima na sali do zajęć ruchowych, a raczej jej brak (ew. jest włączana dopiero w połowie zajęć; raz prowadząca po prostu otwotrzyła drzwi, aby przewietrzyć).Człowiek robi się mokry nie tylko z wysiłku, ale i z zaduchu. Szatnia jest co prawda duża(dużo szafek)ale wąska- przy większej liczbie ćwiczących bardzo ciężko jest się poruszać, dziewczyny obijają się o siebie.
Moja ocena
Premium
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 5
oferta: 5
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.7
* maksymalna ocena 6