Widok

Po co aż tak słodzicie ... :]

Szczeże mówiąc klub fajny ale nie zrobił na Mnie jakiejś zadziwiającej furory ... Nasłuchałam sie że niby najlepszy że niby muza zajefajna i wg ... Zgadzam sie z opiniami ludzi że toalety czyste , że ludzie mile nastawieni i że pan w szatni przemiły :] Ten wspaniały Dj jak tu piszą puszczał muze chyba z jednej płyty bo w koło leciało to samo .. a po 12 to wg porażka puszczał jakieś technoo - ale żebym to mogła nazwać technem to było coś ... Więc większość ludzi zaczeło sie zmywać ... I wg ok 1 można też było spotkać kilku " naspidowanych kolesi " ... A jeszcze jedno wg weszłyśmy cała gromadą bez sprawdzania dowodów.. I patrząc na kilka dziewczyn to wcale nie były pełoletnie więc po co ktoś puszcze kit że " gówniarstwa nie ma " ... To kilka uwag które mam po za ty klub jest OK :]
Moja ocena
GGOG New Front kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Jeśli innym się podoba to chyba dobrze? Jeśli chodzi o muzykę dj ulega ludziom, proszą o kawałki często te same. Co do puszczania tego samego to pewnie jakiś hit leciał kilkakrotnie. Ale jak najbardziej dj zostanie poinformowany o tym. Jeśli chodzi o dobrze zbudowanych, bo pewnie o to chodziło, no cóż jeśli ktoś zachowuje się dobrze a cwiczy to mamy go nie wpuszczac? mysle ze dylemat wielu dyskotek.
Z poważaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry