Widok
Po prostu tak i koniec.
Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo. Jeżeli szukasz szkoły, która nauczy Cię jeźdźić, a nie tylko obijać się jak siermięga po ulicy to jest to właśnie ta szkoła.Nauczą Cię jeźdźić tak, że no muszka nie siada. Ja, np właśnie jadę.. Skm, ale żal mi było nie napisać opinii na trójmieście, bo wiem , że ludzie "paczą, widzo i się kierujo" takimi oto ważnymi pierdołami. Z resztą robię to też z miłości do tej instytucji i myślę, że moje życie byłoby uboższe bez tylko godzin słuchania o swojej kobiecej nieracjonalności bytu na ulicy ;P.A tak poważnie to ZDAŁAM, a strzeżcie się, bo oto ja już niedługo zasiąde na dwóch kółkach i takiego wała Wam pokażę moi ukochani niecierpliwi kierowcy typu samochodowego 5 miejsc, 5 biegow i brak 5ciu klepek (tyle razy mało mnie nie najechaliście, że pozdrawiam). Cudowni instruktorzy, dogadać się idzie ze wszystkimi, wszyscy umieją uczyć, a już szczególnie jeden miły człowiek od motocylki :D.Gdybym miała wiecej pieniędzy to bym pewnie wkreciła im, że nie zdałam i jeździła se z nimi dalej, no ale portfel nie studnia, za coś pić jeszcze trzeba ;) Powodzenia. W sumie jak wybierzecie te szkołe to go nie potrzebujecie.
Moja ocena
Delta
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6