Widok
Po raz kolejny miałem przyjemność odwiedzić Kresową.
Tym razem wizyta miała charakter spotkania biznesowego, na które zaproszone zostało liczne grono gości, w tym kilku obcokrajowców. I tym razem nie zawiodłem się co zdaje się potwierdzać opinia moich współbiesiadników, którzy są wprost zachwyceni wyjątkowym klimatem panującym w tej restauracji. Pani Tatiana, w formie dowcipnej pogawędki doradzając wybór potraw, bardzo szybko wprowadziła nas w dobry nastrój. Jedzenie, w kilku przypadkach przygotowywane na specjalne zamówienie – po prostu przepyszne.
Dzięki miłej i kompetentnej obsłudze spotkanie przebiegło w przyjemnej atmosferze sielskiego, rodzinnego posiłku.
Gorąco polecam wszystkim tym, którzy od restauracji oczekują nie tylko wyśmienitej kuchni ale również tego by było to miejsce "z duszą".
Dzięki miłej i kompetentnej obsłudze spotkanie przebiegło w przyjemnej atmosferze sielskiego, rodzinnego posiłku.
Gorąco polecam wszystkim tym, którzy od restauracji oczekują nie tylko wyśmienitej kuchni ale również tego by było to miejsce "z duszą".
Moja ocena
Restauracja Kresowa
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: -
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.2
* maksymalna ocena 6