Widok
Po razy kolejny dobra inwestycja
Zawsze chodzilam do jednej i tej samej fryzjerki gdzie placilam 30 zł a potem 35 zl mimo, iz bylam stała klientka przez 6 lat kilka razy w roku. Nie spodobało mi się takie potraktowanie mojej osoby jako stalego klienta i postanowilam znalezc inny salon, tym razem z wyższymi cenami. Postanowilam zainwestowac, bo skoro cena wyzsza to i jakosc uslug musi byc naprawde dobra. Zaryzykowałam pierwszy raz latem w salonie Hanny Zyguły w Gdyni, czytając wczesniej na internecie opinie. Trafilam szczesliwie i przypadkowo do Pani Justyny, która często byla wymieniana w pozytywnych ocenach salonu. Na mycie i strzyzenie u Pani Justyny trzeba przeznaczyc 1 godzinę. To bylo dla mnei nowoscią, bo do tej pory przyzwyczajona bylam do 15 minutowego traktowania moich wlosow przez fryzjera. Pani JUSTYNA jest perfekcjonistką w swoim fachu. Dziś skorzystalam z jej talentu drugi raz i mimo, że strzyzenie bylo zupelnie inne niz za pierwszym razem (inna fryzura), jest tak samo idealne jak pierwsze. Dodam jeszcze, że Pani Justyna jest osoba bardzo sympatyczna, usmiechniętą i potrafi bardzo fajnie doradzic. POLECAM :)
Ja nie polecam tego salonu, ceny kosmiczne za wszystko, a jakosc uslug bardzo srednia. Szczerze mowiac slyszalam tyle zlych opinii (niestety po czasie, jak juz rozmawialam o salonie ze znajomymi), ze az trudno mi uwierzyc w zadowolonego z cen klienta, ktoremu za duzo bylo 35zl ;0 . Ja 2 lata temu za podciecie koncowek (na prostych wlosach) i jakies 2, 3 machniecia nozyczkami na pozostyalych wlosach zaplacilam bodajze 70zl, jesli nie wiecej. Za farbowanie na jeden kolor chyba blizej 250zl.
Witamy serdecznie!
Bardzo nam przykro, że niektórym osobom zależy na tym aby zrazić naszych klientów do korzystania z naszych usług. Musimy sprostować wypowiedz autora white_rabbit ponieważ nie istnieje w naszym cenniku usługa koloryzacji na jeden kolor w cenie wymienionej przez powyższego autora. Jest bardzo zawyżona ale chyba było to celowa prowokacja.
Szkoda, że na łamach internetu można wypisywać takie bezpodstawne informacje bezkarnie.
Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do zapoznania się prawdzimym cennikiem naszych usług.
Studio Hanny Zyguła
Bardzo nam przykro, że niektórym osobom zależy na tym aby zrazić naszych klientów do korzystania z naszych usług. Musimy sprostować wypowiedz autora white_rabbit ponieważ nie istnieje w naszym cenniku usługa koloryzacji na jeden kolor w cenie wymienionej przez powyższego autora. Jest bardzo zawyżona ale chyba było to celowa prowokacja.
Szkoda, że na łamach internetu można wypisywać takie bezpodstawne informacje bezkarnie.
Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do zapoznania się prawdzimym cennikiem naszych usług.
Studio Hanny Zyguła