Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Dzisiaj byłam w studiu SHZ. Otóz, chciałam uzyskać efekt włosów jak po...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

Rewelacja wątek zamknięty Do salonu trafiłam w poszukiwaniu nowego pomysłu na moją fryzurę. Zapisałam...
~Doti
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 grudnia 2014

goraco polecam wątek zamknięty Z usług salonu Pani Dari korzystam od kilku lat, zawsze wychodzę bardzo...
~stala klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 listopada 2014

Najlepszy fryzjer! wątek zamknięty Odkad mam 17 lat chodze do salonu panii Darii jak tylko moge, na strzyrzenie...
~Ula
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Polecam gorąco! wątek zamknięty Salon pani Darii jest cudownym miejscem. Jestem już klientką od dłuższego...
~Aneczka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2014

Wizyta u Pani Darii to sama przyjemność! wątek zamknięty Wszystkim wymagającym Paniom polecam wizytę u Pani Darii! Jestem stałą...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Polecam wątek zamknięty Polecam Studio Hanny Zyguły - z usług fryzjerskich korzystam od lat, zawsze...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

polecam Pania Darie :) wątek zamknięty Jestem klientka P.Darii od kilku lat. Jestem mega zadowolona :) kolor jaki mi...
~klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Jestem klientką od paru lat, zawsze wychodzę z wielkim uśmiechem na twarzy...
~SW
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Nigdy więcej..... wątek zamknięty fryzjerka wcale nie słuchała po mimo, że dokładnie powiedziałam o co mi...
~niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 listopada 2014

bardzo zadowolina wątek zamknięty Poleciła mi koleżanka ten salon i Panią Beatę miałam zrobiony kolor i...
~Elrzbieta
-

dodano: 8 października 2014

WŁAŚCICIELKA DARIA JEST NIEMIŁĄ I NIEKOMPETENTNĄ FRYZJERKĄ wątek zamknięty Byłam wieloletnią klientką w salonie HZ. Strzygłam się u Karoliny (która już...
~Niezadowolona
2

dodano: 9 lipca 2014

Z bólem serca (po spojrzeniu w lustro) stwierdzam... wątek zamknięty że to najgorsze strzyżenie, jakiego doświadczyłam.Jestem zła i...
~M.
2

dodano: 29 marca 2013

zadowolona wątek zamknięty jestem klientka Pani Oli, po przeczytaniu jedynej niepochlebnej opinii na...
~Anna K
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 listopada 2011

Ewelina opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia wykonanego przez pana Sebastiana....
~Ewelina
-

dodano: 21 sierpnia 2013

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Po wizycie w salonie HZ bylam w pelni zadowolona z efektow:moje wlosy czuja...
~Aleksandra
-

dodano: 30 lipca 2013

o. - opinia wątek zamknięty Polecam wizytę u P. Sebastiana. Podchodzi do klienta profesjonalnie, widać,...
~o.
-

dodano: 28 lipca 2013

Bardzo polecam p.Sebastiana wątek zamknięty Dzisiaj byłam u pana Sebastiana i jestem bardzo zadowolona z mojej fryzury ....
~Patrycja
-

dodano: 11 czerwca 2013

Polecam pana Sebastiana. wątek zamknięty W czwartek byłam pierwszy raz w salonie Hanny Zyguła. Umówiłam się...
~Klijentka
1

dodano: 14 maja 2013

Bardzo polecam:) wątek zamknięty Umówiłam się do Sebastiana. Bardzo profesjonalnie podszedł do mojej wizyty,...
~Daria
-

dodano: 20 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
83

71

wątków

do góry