Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - opinia wątek zamknięty Lokal fajny, jedzenie dobre, ale dymem papierosowym można sie uwędzić :/...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 marca 2010

hmm.... wątek zamknięty ...szczerze to ciekawe miejsce i polecam tyle ze jak juz inni zauwazyli to...
~dziunia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2009

Nie da sie jeść :( wątek zamknięty Po raz kolejny zaszedłem na obiad do Poczekalni i... wyszedłem. Napalone i...
~Maciek
-

dodano: 28 marca 2009

świetne miejsce na oglądanie meczu wątek zamknięty duży tv, rezerwacja na stolik nawet 10 osobowy gratis! liga mistrzów,...
~kibic
-

dodano: 24 marca 2009

jessi - opinia wątek zamknięty jestem zauroczona tym miejscem. jedzenie pyszne, porcje ogromne za niedużą...
~jessi
-

dodano: 24 marca 2009

REWELACJA wątek zamknięty Polecam wszystkim tę restaurację. Obsługa, jedzenie i wystrój są świetne....
~B1W
-

dodano: 16 marca 2009

Serdecznie polecam wątek zamknięty Świetnie urządzona restauracja-pub. smaczne jedzonko. Rodzinna, fantastyczna...
~Gosia
-

dodano: 12 lutego 2009

agnieszka - opinia wątek zamknięty Jedzenie smaczne, polecam pierogi. Wystrój świetny, z pomyslem i charakterem!...
~agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

Rewelacyjne miejsce na wieczor kawalerski wątek zamknięty Profesjonalna obsluga, dobre jedzenie, dbalosc o szczegoly i klienta....
~Bogusz
-

dodano: 22 września 2008

Mile zaskoczony wątek zamknięty Jestem bardzo mile zaskoczony jakoscia dan serwowanych w poczekalni. potrafie...
~Maciek
-

dodano: 6 lipca 2008

Zlikwiduj wątek zamknięty Witam. Byłem u was pierwszy raz i niestety ostatni, choć chciałbym być waszym...
~Eraser
-

dodano: 13 maja 2008

Fajne miejsce dla Ciekawych Ludzi wątek zamknięty To fajne miejsce dla ludzi, którzy są pozytywnie zakręceni. Dobre żarełko...
~Pozytywnie zakręcony
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 8 października 2007

Ania - opinia wątek zamknięty Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala...
~Ania
-

dodano: 7 kwietnia 2007

POLECAM TE MIEJSCE!! wątek zamknięty naprawde fajnie.............................
~dmnnnnnnnn
-

dodano: 4 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry