Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Personel olewa Klientów wątek zamknięty Horrendalne kolejki, jedno okienko czynne, a damy na zapleczu spokojnie...
~podatnik
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 października 2019

UP 53 ul.Obroncow Wybrzeza 53, wątek zamknięty Skarga na zepsute okno ktore nie mozna uchylic w czasie dusznosci.Brak tlenu,...
~Danuta, lat 70
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 marca 2018

Paczka priorytetowa z 6.3.2018 = nie doszla nawet 8.3.br.do Elblaga wątek zamknięty 6.3.2018 wyslalam przez Was paczke priorytetowa nr (00) 2 5900773 3 86913824...
~Danuta Jonatowska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 marca 2018

Obsługa pod psem, omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Omijać szerokim łukiem tą placówkę, chyba że ktoś ma urlop i lubi marnować...
~matrix
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 lutego 2018

Nieuprzejma obsługa wątek zamknięty Zdecydowałam się napisać net-opinię gdyż moja cierpliwość absolutnie się...
~A.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 października 2016

gorąco ODRADZAM kontakt telefoniczny wątek zamknięty W dniu dzisiejszym starałem się dodzwonić do Urzędu pocztowego. W godz....
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Polecam! Najlepsza i najszybsza poczta w mieście! wątek zamknięty Jak to z Urzędami pocztowymi bywa każdy wie - raz jest gorzej, raz jest źle...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

absurdalne godziny otwarcia wątek zamknięty Czynne od 11.00 do 18.00 a w soboty zamknięte! Placówka, która jest wroga...
~skazana na pocztę
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2014

Tragedia wątek zamknięty Obsługa fatalna. Olbrzymie kolejki. Nieczynne okienka. Brak słów
~Klient
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 lutego 2012

Wyjątkowo obrzydliwa placówka wątek zamknięty Od lipca 1980 roku jest to niestety mój rejon. Jeśli nie muszę korzystam z...
~Ewa W
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2011

PORAŻKA < ŻENADA < WSTYD wątek zamknięty Brak oceny 0 !!! ZERO !!! i tylko dlatego jedynki . Obsługa jak ma poszukać...
~Marek J
-

dodano: 26 lipca 2010

czas to pieniądz ,,,, dla pracowników wątek zamknięty średnia czasu wyczekiwania ,,,40 minuttttt godziny rewelacyjne i kolejki...
~bi
-

dodano: 26 lipca 2010

WIELKA POMYŁKA!!! wątek zamknięty Postanowiłam zacząć od oceny na stronie internetowej, aczkolwiek zamierzam...
~Katarzna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 marca 2009

SIESTRA - opinia wątek zamknięty żEBY ODEBRAC PRZESYłKę DLA NAżYCZONEJ KTORA LEZALA W SZPITALU PO OPERACJI...
~SIESTRA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

14

wątków

do góry