Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdynia, pl. Konstytucji 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fidala Mieczysław - opinia wątek zamknięty Przesyłka wysłana przez pocztex kurier 48 powinna być w dniu 06/05/2022 co...
~Fidala Mieczysław
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 maja 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Tragedia przesyłka nie dostarczona ,niby 2 razy próbowano jednego dnia...
~Anna
-

dodano: 13 grudnia 2021

Tymoteusz - opinia wątek zamknięty Paczka nie dostarczona ,zaznaczona jako dostarczona. Brak mozliwości...
~Tymoteusz
-

dodano: 30 września 2021

Urszula - opinia wątek zamknięty Należy uważać na nadawane paczki. Panie samowolnie naliczają oplate 1 zł za...
~Urszula
-

dodano: 12 września 2021

Marta - opinia wątek zamknięty To jest jakaś kpina. 2x, 2 dni z rzędu dostałam powiadomienie o próbie...
~Marta
-

dodano: 26 czerwca 2021

Mario - opinia wątek zamknięty Żenada i brak słów.SMS z treścią przesyłka będzie dostarczona dzisiaj,siedzę...
~Mario
-

dodano: 15 czerwca 2021

Małpka - opinia wątek zamknięty Żenada!!! kurier zostawia awizo z podanym numerem telefonu w sprawie...
~Małpka
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 maja 2021

Maria - opinia wątek zamknięty Wg monitoringu poczty o 11;53 w dniu dzisiejszym wydano przesyłkę kuriroei...
~Maria
1

dodano: 22 września 2020

wojciech - opinia wątek zamknięty to co wyprawia kurier pp up-2 obsługujący dzielnicę Cisowa, to jakaś pomyłka...
~wojciech
-

dodano: 16 grudnia 2020

adrian - opinia wątek zamknięty dzien dobry moja ocena to totalne zero brak kontaktu telefonicznego...
~adrian
-

dodano: 7 października 2020

Skandal wątek zamknięty Czy ktoś tam w ogóle odbiera telefon?
~Vickyrambo
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 października 2019

Ania - opinia wątek zamknięty Czy tam ktoś w ogóle pracuje?? Nikt nie odbiera telefonu!!!
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 marca 2020

Firma : porażka wątek zamknięty No cóż . Kilkakrotnie miałem nieprzyjemność bycia klientem Poczty i...
~Waldek z Gdyni
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 października 2019

Antoni Gdynia, ul. Zygmunta Augusta - opinia wątek zamknięty W dniu 30 września br. listonosz wrzucił do skrzynek pocztowych zawiadomienia...
~Antoni Gdynia, ul. Zygmunta Augu
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2019

Skradziona/zagubiona/a może zniszczona paczka? wątek zamknięty Paczka z Chin (zakup przez AlieExpress). Wg strony "śledzenie paczki" moja...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 września 2019

sprobujcie sie tam dodzwonic wątek zamknięty Chialem dowiedziec sie o status przesylki, 6 godzin na telefonie ,...
~klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Brak próby dostarczenia przesyłki, brak awiza - pomimo, że wg poczty były wątek zamknięty Dorzucę i ja negatywną opinię o pracy jednego z kurierów tej placówki...
~Klientka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 czerwca 2019

To jakaś paranoja wątek zamknięty Poczta powinna upaść i tyle w temacie
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 grudnia 2018

ta placówka to porażka wątek zamknięty Tak niemiłej obsługi to nigdzie jeszcze nie spotkałem. Jak ja w pracy tak...
~Bonhart
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 października 2018

Awizo w skrzynce wątek zamknięty A my siedzimy w domu i czekamy na przesyłkę. Oczekiwaliśmy gabarytowego...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry