Widok
co mnie wkurza i denerwuje , to podstawowa sprawa że godziny otwarcia placówki są po prostu i**otyczne 12-20 alboc 10-17 . Powinien być 1-2 dni w tygodniu gdzie można odebrać pocztę z rana od 8 . Odbieranie poczty terminowej , urzędowej jest utrudnione . 1 dzień w tygodniu do 20 , 2 dni od 8 do 17 , 2 dni od 10 do 17 czy 18 . Rozwiązało by to wiele spraw mieszkańców . Co do do kodu - powinniśmy mieć własny U.P nie zależny od Koleczkowa ,podlegając pod Koleczkowo wydłuża się czas dostarczenia poczty- w rachubę wchodzi podział - sortowanie .tj. 24 godziny w plecy. Bojano jest tak dużym skupiskiem ludzi i nadal się rozwija że zasługujemy na niezależny U.P. Tą sprawę trzeba poruszyć na zebraniu sołtysa , tylko czy on coś z tym zrobi . czy dba o własny nos
I to jest problem Bojana, każda inicjatywa, działanie musi być krytykowane. Zastanawia mnie bezmyslnosc ludzi, ktorzy przeprowadzajac sie na wies oczekuja ,,komfortu" zycia miejskiego. Zamieszkalem kilkanascie lat temu w Bojanie cisza spokój rekomendowana mi braki sklepów, restauracji, to każdego dnia mogłem zaspokoić w drodze do i z pracy.
Cieszę się widząc w naszej wsi nowe punkty usługowe, sklepy i jeśli czegoś mi brakuje, nadal mogę bez narzekania zaspokoić w okolicy.
Cieszę się widząc w naszej wsi nowe punkty usługowe, sklepy i jeśli czegoś mi brakuje, nadal mogę bez narzekania zaspokoić w okolicy.