Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
sala Pod Aniołem wątek zamknięty Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru sali. Polecamy wszystkim parom...
~Ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 września 2013

super! wątek zamknięty esteśmy zachwyceni organizacją naszego wesela. Sala może nie jest ogromna,...
~G.Cz.
-

dodano: 26 czerwca 2013

Polecam!!! wątek zamknięty Robiłam w tym lokalu 40-urodziny męża, jedzenia (przepysznego) bardzo dużo,...
~asiabar
-

dodano: 25 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty Niedawno mieliśmy wesele "Pod Aniołem" i jesteśmy BARDZO zadowoleni. Sala...
~zadowolona
-

dodano: 15 maja 2013

polecam,ale wątek zamknięty ludziom,którzy chcą się niemiło rozczarować.Bądzcie pewni,że pani wyprze się...
~Miron
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 listopada 2011

Serdecznie polecamy!!! wątek zamknięty W lutym 2010 byliśmy tam na weselu siostry i było super!!! Świetna obsługa,...
~Aga i Miro
1

dodano: 9 kwietnia 2010

SUPER WESELE wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim ten dom weselny.Obsługa super, jedzenie...
~Madzia
1

dodano: 27 maja 2009

gość weselny - opinia wątek zamknięty byłam gościem weselnym i moge polecic wszystkcjeim tym ktorzy chce by goście...
~gość weselny
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 lipca 2010

Wesele wspaniałe wątek zamknięty Polecam wszystkim ten lokal w lipcu bylismy na weselu u znajomych. Bawilismy...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

formax - opinia wątek zamknięty poLECAMY WSZYSTKIM CHĘTNYM .NAPRAWDĘ super lokal obsługa a przede wszystkim...
~formax
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry