Widok
Byłem tam na weselu w 2009 jako fotograf. Wszystko zależy na ile osób planujecie wesele - to raczej sala na średniej wielkości imprezę z nie za dużym parkietem. Jedzenie i obsługa raczej ok. Oczywiście nie jest to "wersal", ale całkiem znośna jakość, za zapewne rozsądne pieniądze.
My tam robimy wesele, ale dopiero w czerwcu 2011 roku więc na razie nie jestem w stanie za dużo powiedzieć. Właścicielka sali bardzo sympatyczna, menu wydaje się w porządku, co do parkietu na nasze potrzeby wystarczający w zupełności (na naszym weselu będzie między 60 a 70 osób)
bylam tam 3krotnie na weselu i musze powiedziec, ze trzeba zwrócić szczególną uwagę na ustawienie stołów i krzeseł, bo przewaznie ustawiaja je tak blisko siebie, ze goscie nie maja miejsca na rece przy stole.
jedzenie jest bardzo dobre, przynajmniej ciepłe posiłki, bo te głównie pamiętam.
miejsca do tanca jest w sam raz, nawet na 90osobowe wesele, bo nawet jak wiekszosc osob tanczy to jest dla nich miejsce.
obsluga bardzo mila
jedzenie jest bardzo dobre, przynajmniej ciepłe posiłki, bo te głównie pamiętam.
miejsca do tanca jest w sam raz, nawet na 90osobowe wesele, bo nawet jak wiekszosc osob tanczy to jest dla nich miejsce.
obsluga bardzo mila
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Witam, miałam wesele w październiku "Pod Aniołem". Jak dla mnie każdy szczegól był dopracowany. Kontakt dobry z obsługą. Nie zgodzę się, że nie ma miejsca dla siedzących gości. Moje wesele było na 90 osób. Każdy miał wystarczająco dużo miejsca. Może mniej miejsca na parkiecie ale też nie zawsze każdy się bawi. Oferta w korzystnej cenie a jedzenia dużo. Jedynie na poprawiny zostało za mało jedzenia, ale możliwe ze moi goście więcej jedli ;) ale zawsze można domówić za opłątą obiad. Jedzenie bardzo dobre, kelnerki mimo że tylko dwie obsługiwały, potrafiły obsłużyć wszystkich na czas. Mogę udzielić więcej informacji. Tylko proszę o pytania :) Ja jak najbardziej polecam!!
Mam do odstąpienia termin 30 lipca 2011 na sali Pod Aniołem.
Słyszałam same pochlebne opinie. Obsługa ponoć dobra, a jedzonko pyszne. Sama sala baaardzo nam się podobała - widzieliśmy ją już w sobotę, gotową na przybycie pary młodej, z zapalonymi świecami. Rewelacja. Jednak jest to sala na około 70 - 80 osób, a nam się powiększyła liczba gości. Osobom, które urządzają wesele na tyle osób salę polecam i zapraszam do kontaktu: suszka1@interia.pl
Słyszałam same pochlebne opinie. Obsługa ponoć dobra, a jedzonko pyszne. Sama sala baaardzo nam się podobała - widzieliśmy ją już w sobotę, gotową na przybycie pary młodej, z zapalonymi świecami. Rewelacja. Jednak jest to sala na około 70 - 80 osób, a nam się powiększyła liczba gości. Osobom, które urządzają wesele na tyle osób salę polecam i zapraszam do kontaktu: suszka1@interia.pl