Widok
Pod ścianę profesorów.
Ludzie Ziobry i on sam, tak się zniesmaczyli recenzja ich nowelizacji Kodeksu Karnego sporzadzona przez profesorow prawa Uniwersytetu Jagielskiego, że postanowili ich podać do sądu. Zastanawia mnie przyczyna tak kuriozalnie łagodnego potraktowania profesorów. Ponoć pierwszą reakcją resortu na krytykę, był pomysł aresztowania profesorów. Na Nowogrodzkiej chodzą słuchy by ustanowić zarząd komisaryczny na UJ z Pawłowicz na stanowisku Rektora.
Jakiś czas temu zadeklarowałem że do każdego członka trzody, który złośliwie będzie zmieniał mój nick będę zwracał się per dureń. Jak wy to ładnie umujecie jest to reakcją na chamstwo i pogardę z którymi się spotykam. A wedle tego co piszecie chamstwo będące reakcją na prowokację jest usprawiedliwione. Więc o co te pretensje?
Poza tym chłopaki z uporem maniaka zmieniają mój nick więc chyba lubią jak się do nich zwraca per dureń.
Poza tym chłopaki z uporem maniaka zmieniają mój nick więc chyba lubią jak się do nich zwraca per dureń.
"Żadko to robię, ale dziś stwierdzam fakt obiektywny : Krzyż to dureń."
Jak dobrze wiedzą wszyscy czytający fakty stwierdzane przez skydivera nabierają niemalże mocy urzędowej. Przynajmniej on sam tak uważa. W dodatku Skydiver uważa za durnia każdego kto śmie mieć inne niż on sam poglądy. Podsumowując drogi Skydiverze usłyszeć od kogoś takiego jak ty że uważasz mnie za durnia to prawdziwy komplement. Dopiero poczułbym się urażony gdybyś uznał mnie za przyjaciela.
Jak dobrze wiedzą wszyscy czytający fakty stwierdzane przez skydivera nabierają niemalże mocy urzędowej. Przynajmniej on sam tak uważa. W dodatku Skydiver uważa za durnia każdego kto śmie mieć inne niż on sam poglądy. Podsumowując drogi Skydiverze usłyszeć od kogoś takiego jak ty że uważasz mnie za durnia to prawdziwy komplement. Dopiero poczułbym się urażony gdybyś uznał mnie za przyjaciela.
Słowa przyjaciel użyłem w przenośni. Nadal to co piszesz jest dla.mnie komplementem. To prawdziwy zaszczyt być uznanym za durnia przez takiego popaprańca jak ty.
Lepiej skup się na wypisywaniu bzdur jak to polski rząd kradnie Polakom polskie terytoria. Brzmi co prawda absurdalnie ale to właśnie w tworzeniu takich absurdów jesteś świetny.
Lepiej skup się na wypisywaniu bzdur jak to polski rząd kradnie Polakom polskie terytoria. Brzmi co prawda absurdalnie ale to właśnie w tworzeniu takich absurdów jesteś świetny.