Widok

Podcięcie wędzidełka języka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Muszę wykonać ten zabieg u 5 letniego syna może ktoś poleci gdzie można taki zabieg wykonać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj synek jak mial 5 miesiecy mial podcinane w szpitalu na zaspie jednego dnia przyjeli na oddzial laryngologiczny i zaraz tego samego dnia po podcieciu wypisali.
My tez na zaspie, mieliśmy minimalnie podcięte. Nie leżeliśmy wogole na oddziale.
Taki zabieg robią też w przychodni wojewódzkiej na Traugutta.
Podbijam temat. Drogie mamy, gdzie wykonywałyście ten zabieg w Gdańsku? Na NFZ lub prywatnie.
Na nfz - Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku.
U stomatologa? My dostaliśmy skierowanie do laryngologa z 4 mies. dzieckiem
My z córką robiliśmy to u Dr Tretiakowa - mimo że młody, to sprawia wrażenie jakby był od 20 lat w zawodzie.
Mojej koleżanki córka 4 letnia miała podcinane wędzidełko 1go kwietnia pani doktor powiedziała ze mała musi zostać jeden dzień w szpitalu a zabieg będzie wykonany w narkozie była zdziwiona bo zawsze słyszała że taki zabieg wykonuje się w znieczuleniu a po jakimś idzie się do domu ale lekarka powiedziała ze dziecko musi zostać na obserwacji bo może wystąpić krwawienie, wykupiła sobie łóżko na Sali i została z małą na obserwacji, mała płakała krztusiła się smakiem krwi.

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry