Widok
Sadyl , Wrudzielec ma paskudne , pospolite imię :)))) Uwierz mi , nie ma czego żałować ;))) Nawet miałam plan , żeby przestawić drugie imię na pierwsze , ale za dużo zabawy ;)) Jeśli ktoś do mnie mówi po imieniu , to czasem za późno łapię , że to było do mnie :D :D
Nie wiem Mikro , jak moje imię może być czyimś ulubionym :P
Nie wiem Mikro , jak moje imię może być czyimś ulubionym :P
@inka²:
Nigdy przez myśl mi to nie przeszło... choć rzeczywiście.
Mogłaś tego nie pisać :/ Kojarzy mi się ze zwierzątkiem pewnego... (zabrakło mi słowa, bo "człowiek" byłoby nadużyciem semantycznym a nie chciałbym w tym jakże sympatycznym wątku używać słów za które Nasz Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący mnie zabanuje ;])
Nigdy przez myśl mi to nie przeszło... choć rzeczywiście.
Mogłaś tego nie pisać :/ Kojarzy mi się ze zwierzątkiem pewnego... (zabrakło mi słowa, bo "człowiek" byłoby nadużyciem semantycznym a nie chciałbym w tym jakże sympatycznym wątku używać słów za które Nasz Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący mnie zabanuje ;])
Ruda, masz takie fajne imię, że wybrałam je sobie na bierzmowanie:) Moje imie mi się kompletnie nie podoba, ale je akceptuję.
Jeżeli chodzi o imię Kordian, to podoba mi się. Moj syn to Konrad, po moim dziadku:)
Vilette, w zeszłym tygodniu urodziła się moja nowa sąsiadka, twoja imienniczka:)
W przedszkolu mojego syna można spotkać Jasia, Klarę, Tadeuszka:) a także imiona mniej spotykane obcobrzmiące: Oksana, Aleks, Lew, Dorian, Jessica.
Jeżeli chodzi o imię Kordian, to podoba mi się. Moj syn to Konrad, po moim dziadku:)
Vilette, w zeszłym tygodniu urodziła się moja nowa sąsiadka, twoja imienniczka:)
W przedszkolu mojego syna można spotkać Jasia, Klarę, Tadeuszka:) a także imiona mniej spotykane obcobrzmiące: Oksana, Aleks, Lew, Dorian, Jessica.