Widok
"Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza...."
Może niektórzy nie mają ochoty otrzymywać potem pustych wywodów co poniektórych uważających się za pępek świata ;)
Ale prawda - zgadzam się jak zawsze, że aby być sobą trzeba mieć niezwykłą odwagę. Lub być po prostu głupim :)
Może niektórzy nie mają ochoty otrzymywać potem pustych wywodów co poniektórych uważających się za pępek świata ;)
Ale prawda - zgadzam się jak zawsze, że aby być sobą trzeba mieć niezwykłą odwagę. Lub być po prostu głupim :)
Rondel nie wie co to "nienawiść"
Uwielbiam Cię czytać... buraku cukrowy... ha ha
Od wczoraj geba mi się śmieje na myśl o nowym pojęciu "wyszukanej wody" i w ogóle... ha ha
Jestem "zwyczajną" Panią Kurą Domową i "zwyczajną" Kobietą
ps
w której Biedronce widziałeś te kapcie za 19,99 zeta?
nie chciałabym przegapić okazji
Uwielbiam Cię czytać... buraku cukrowy... ha ha
Od wczoraj geba mi się śmieje na myśl o nowym pojęciu "wyszukanej wody" i w ogóle... ha ha
Jestem "zwyczajną" Panią Kurą Domową i "zwyczajną" Kobietą
ps
w której Biedronce widziałeś te kapcie za 19,99 zeta?
nie chciałabym przegapić okazji
proszę Państwa a jednak...
Bestia powraca... i jest w każdym narożniku ringu...
Niech Was nie zmyli ta "wyszukana woda" o "gejowskiej" nucie...
Drżyjcie geobionty przed bezlitosnym Graczem-Wygrywaczem
https://www.youtube.com/watch?v=-JaeBxYCI9k
ps
tabliczki na czoło z napisem "play me" za jedyne 9,99pln/sztuka
Bestia powraca... i jest w każdym narożniku ringu...
Niech Was nie zmyli ta "wyszukana woda" o "gejowskiej" nucie...
Drżyjcie geobionty przed bezlitosnym Graczem-Wygrywaczem
https://www.youtube.com/watch?v=-JaeBxYCI9k
ps
tabliczki na czoło z napisem "play me" za jedyne 9,99pln/sztuka
@wdr - Nie chce mi się nawet wchodzić z Tobą w polemikę, bo to dla mnie marnotrawienie klawiatury. Jednak nie zasługujesz na mój komentarz. Żyj dalej w swojej małej, pokrętnej ludzkiej zawiści i nienawiści, udawanej uprzejmości i fałszywej sympatii do ludzi. W mojej ocenie jesteś tak banalny, jak płytki; mdła owsianka^^
A już po pierwszych kilku wpisach Halewicza w tym wątku myślałem no wreszcie chłopak odważył się na autoironię, a tu d.pa ta modlitwa (ctrl+C ctrl+V - szczyt twoich możliwości :P ) to do mnie - ateisty :P Dziękuję ;]
Hal już tak się stoczyłeś że licytujesz się teraz na szczęście ? Chcesz pokazać jaki to ty jesteś szczęśliwy, a inni nie są i tobie zazdroszczą :DDD , normalnie kusi mnie zniżyć się do tego poziomu i policytować się z tobą , ale odpuszczę nie będę ciebie dołował. Jeśli to jedyny sposób na walkę z własną depresją niech tak będzie , odpuszczam ulecz swą depresję ;]
i nie prowokuj bo popadniesz w większą jak tobie oczy otworzę...
Hal już tak się stoczyłeś że licytujesz się teraz na szczęście ? Chcesz pokazać jaki to ty jesteś szczęśliwy, a inni nie są i tobie zazdroszczą :DDD , normalnie kusi mnie zniżyć się do tego poziomu i policytować się z tobą , ale odpuszczę nie będę ciebie dołował. Jeśli to jedyny sposób na walkę z własną depresją niech tak będzie , odpuszczam ulecz swą depresję ;]
i nie prowokuj bo popadniesz w większą jak tobie oczy otworzę...
Szkoda, że niektórzy nie potrafią jawnie wyrazić swojego zdania. A prawdziwy jad z nich wychodzi, kiedy myślą, że są nierozpoznawalni. I tu bardziej by mi pasował wierszyk z "Dnia Świra".
Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza....
Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
"@Mikronezja
Do jednych facetów to Ty taka mila jestes ze az mdli
a do niektórych jestes zolza poprostu.Czemu jestes taka?
ktos cie skrzywdzil np. facet jakis poj...aniec?
@Sadyl i Crosss
Ja myslalem ze wy madrzejsi jestescie.Kukurykuuuu!"
19:20
Ciekawe, że wczoraj to był tekst jakiegoś Maćka, a dziś w nicku jest Graszka. Wstydź się, blondyna!
Do jednych facetów to Ty taka mila jestes ze az mdli
a do niektórych jestes zolza poprostu.Czemu jestes taka?
ktos cie skrzywdzil np. facet jakis poj...aniec?
@Sadyl i Crosss
Ja myslalem ze wy madrzejsi jestescie.Kukurykuuuu!"
19:20
Ciekawe, że wczoraj to był tekst jakiegoś Maćka, a dziś w nicku jest Graszka. Wstydź się, blondyna!
@Majka - prosiłem ją, aby mnie nie zaczepiała, nie prowokowała, nie iskała...prośby nie trafiają. Ostrzegłem ją, że jeśli nie zaprzestanie głupich zaczepek, może się spodziewać, że zastosuję zasadę wzajemności. Także jeśli nie będzie mnie nieładnie zaczepiać, ja tym bardziej. Jej życie jest ostatnią sprawą, jaka mnie może zajmować i/lub interesować - niemniej jednak zaczepiany, nie pozostanę dłużny. Nie sądzisz, że to uczciwa postawa?
p.s. wszystko co zostało publicznie napisane traci przymiot prywatności. Jeśliby Mikronezja napisała do mnie PW, a ja bym to ujawnił, to miałabyś absolutnie rację, że zachowałem się w sposób nieodpowiedni. W tym jednak przypadku nie masz racji.
p.s. wszystko co zostało publicznie napisane traci przymiot prywatności. Jeśliby Mikronezja napisała do mnie PW, a ja bym to ujawnił, to miałabyś absolutnie rację, że zachowałem się w sposób nieodpowiedni. W tym jednak przypadku nie masz racji.
@Hal - po co po, raz kolejny wywlekasz prywatne sprawy Mikro? To co chciała na ten temat sama napisała i wystarczy. Nie znasz jej osobiście i nic o niej nie wiesz i bardzo błędne wnioski wyciągasz. Jest naprawdę wspaniałą kobietą i jestem pełna podziwu dla niej i tego, jak traktuje swojego byłego męża po wszystkim co jej zrobił. Zajmij się swoimi życiem, chyba nie jest tak nudne, abyś musiał się interesować Mikronezją?
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....