Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka - ocena Synek uczęszcza do żłobka Podwodna Kraina i jako rodzice jesteśmy bardzo...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 grudnia 2025

Kar - ocena wszystko OK. jesteśmy zadowoleni
~Kar
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 grudnia 2025

Beata - ocena Bardzo polecam, świetne podejście do dzieci, ciekawe zajęcia:) cierpliwa i...
~Beata
-

Przemyslaw - ocena Żłobek Podwodna Kraina to miejsce, które z pełnym przekonaniem polecam...
~Przemyslaw
-

Justyna - ocena Jestem bardzo zadowolona ze żłobka i mogę go polecić każdemu rodzicowi Dzieci...
~Justyna
-

Tata kierowniczki Majki :) - ocena To miejsce odczarowało moje podejście do idei żłobków. Gorąco polecam, jeżeli...
~Tata kierowniczki Majki :)
-

dodano: 29 listopada 2025

Tata Sylwek - ocena Podwodna Kraina zapewnia dzieciom różnorodne zorganizowane edukacyjne...
~Tata Sylwek
-

dodano: 28 listopada 2025

Ola - ocena Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku nas Synkiem. Ciocie są bardzo...
~Ola
-

Asia - ocena Najwspanialsze miejsce! Cudowna i troskliwą kadra, pełna ciepła i miłości do...
~Asia
-

Filip - ocena Ciekawe i rozwojowe zajęcia dla dzieci, indywidualne podejście do kazdego
~Filip
-

Marta - ocena Moje dziecko uczęszcza do żłobka ponad rok, wchodzi i wychodzi zadowolone i...
~Marta
-

Mama Marii - ocena Córka uczęszcza od kwietnia br. Zawsze z uśmiechem idzie do żłobka, panie...
~Mama Marii
-

dodano: 27 listopada 2025

Łukasz L - ocena Świetny żłobek! Kadra jest bardzo ciepła, cierpliwa i naprawdę zaangażowana....
~Łukasz L
-

MAMA - ocena Niedawno zaczęliśmy przygodę z Podwodna Kraina. Synek z uśmiechem i...
~MAMA
-

Dorota - ocena Polecam ten żłobek, moja córka uczęszcza do grupy maluchów, wchodzi i...
~Dorota
-

Ola - ocena Ciocie kochane, dziecko radosne i zaopiekowane. Czego chcieć więcej?
~Ola
-

Ewelina Specht - ocena Polecam z całego serca! Każdego dnia zostawiam tu synka ze świadomością, że...
~Ewelina Specht
-

Woj - ocena Syn chodzi od ponad roku do placówki i jest zadowolony z atmosfery panującej...
~Woj
-

Oksana - ocena Polecam ten żłobek z całego serca. Panie so przemiłe i pełne profesjonalizmu....
~Oksana
-

Wspaniałe przedszkole! wątek zamknięty Cudowne przedszkole, pięknie wyposażone, otoczone parkiem z przeznaczonym...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 czerwca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry