Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W sam raz wątek zamknięty No ja osobiście uważam, że jest to super miejsce zwłąszcza dla dzieciaków,...
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2012

Podoba mi się! wątek zamknięty Byłam z dziećmi swoimi w Podwodnym Świecie i bardzo nam sie podobało! To co...
~Małgosia
-

dodano: 18 czerwca 2012

Super miejsce wątek zamknięty Byłem wraz z rodziną i bardzo nam się podobało. Fajna alternatywa dla dzieci...
~Artur
-

dodano: 14 czerwca 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty Wystawa akwarystyczna w Wielkim Młynie cieszy się dużym zainteresowaniem...
~Iwona Tomasik
-

dodano: 2 marca 2012

gorąco polecam wątek zamknięty Warto odwiedzić Podwodny Swiat w Gdańsku. Bardzo miła obsługa, fajnie...
~Aneta
-

dodano: 2 lutego 2012

Podobało nam się wątek zamknięty Byłem wczoraj z młodym, podobało się nam. Młodemu do tego stopnia, że naciąga...
~Paweł
-

dodano: 29 stycznia 2012

Świetna zabawa ! wątek zamknięty Dzieciaki ubawione, że wyjść nie chciały, fajnie opowiadane ciekawostki,...
~Jarek
-

dodano: 16 stycznia 2012

Naprawdę warte zobaczenia! wątek zamknięty Odwiedziłem podwodny świat 2 razy pierwszym razem w Sopocie a drugi w Gdańsku...
~kozix33
-

dodano: 1 stycznia 2012

Doskonale spędzony czas! wątek zamknięty Wizyta w Podwodnym Świecie była dla mnie i mojej rodziny czasem wykorzystanym...
~Kasia
-

dodano: 20 grudnia 2011

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Spodziewaliśmy się, że będzie to kilka akwariów z kolorowymi rybkami i to...
~A i M
-

dodano: 18 grudnia 2011

Świetne miejsce wątek zamknięty Przewodnik opowiada bardzo ciekawie, zabawnie i aż chce się słuchać:) Można...
~Gosia
-

dodano: 17 grudnia 2011

Mile zaskoczony wątek zamknięty Ja również skorzystałem z oferty groupona wraz z 5 znajomych. Wielkość...
~Michał
-

dodano: 10 grudnia 2011

polecam wątek zamknięty jakis czas temu kupiłam groupon za 17 zł dla całej rodziny i za taką cenę...
~L.
-

dodano: 14 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry