Widok

Podziękować bym chciał kierowcy jednemu - 16 stycznia 2015 (rano)

Motoryzacja Chylonia Temat dostępny też na forum:
Podziękować bym chciał kierowcy, który mnie wpuścił przed siebie po kontroli trzeźwości - chyba BMW, ciemny, Gdynia przed obwodnicą, rano.

Ja oczywiście musiałem jak ostatni lamer jeszcze strzelić ze sprzęgła, aż mi auto zgasło, no ale cóż - jestem GWE ;) Dziękuje za życzliwość i za cierpliwość! Szerokości!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo i to sie ceni!!! zna chłop swoja przypadłość, swoje piętno GWE i otwarcie sie przyznaję.. musiała chyba mama na jakiegoś GD sie zapatrzeć bo to rzadko spotykany objaw u GWE... podziękowania :))
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo tak na prawdę, to ja jestem z Gdańska :P I zawsze dziękuję chociaż jednym mignięciem awaryjnymi. Tu dziękuję dodatkowo, bo kierowca mnie wpuszczający wytrzymał cierpliwie ponowne odpalanie mojego traktora i nie odebrał mi raz danej szansy, a w tym miejscu o 7 rano niełatwo się włączyć!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to znaczy strzelić ze sprzęgła?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No noga mi się ześliznęła, zbyt gwałtownie puściłem i zgasł :/ d*pa ze mnie, nie kierowca ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przejmuj się ,jak przejedziesz 100 tys.km. to noga nie będzie spadać przy ruszaniu,zaś kulturalnych kierowców co raz więcej na naszych drogach a chamów ubywa lub powyjeżdżali z Polski uczyć się kultury jazdy w innych krajach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
GWE też się dziwię zę ktoś z GD wpuścił ciebie, Światełko w tunelu aż trudno uwierzyć bo to matoły nie kumate
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
GWE i wszystko jasne ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry