Witam,
Osobiście chciałabym Wszystkim gorąco polecić CARUSKA, a jako instruktora - oczywiście Pana MITCHA!!!
Zajęcia teoretyczne, które prowadził Mitch były bardzo ciekawe, wykładane w sposób czytelny i zrozumiały, a przy tym z dużą dawką humoru!
Zajęcia praktyczne - również z Mitchem (nie mogłoby być inaczej) - były czystą przyjemnością :).
Mitch w swoją pracę wkłada caaałe serce, jest cierpliwy, opanowany, wyrozumiały, ale wymagający (za co Mu dziękuję) - NIGDY NIE ODPUSZCZA! Każdy mój błąd był powtarzany...aż do skutku. Gdy czegoś nie mogłam pojąć rozrysowywał mi trasy w swoim kajecie :), tłumaczył na wszelkie sposoby tak długo, aż wszystko stawało się dla mnie jasne jak słońce :). W moją naukę bez wątpienia włożył bardzo dużo pracy i serca.
Uważam, że naprawdę zależy Mu na tym, aby przyszłym kierowcom przekazać jak najwięcej wiedzy, cennych wskazówek.
Technika i dynamika jazdy, "myślenie" - to umiejętności które po zajęciach z Mitchem będziesz miał/a opanowane i wypracowane w małym paluszku :).
Szef :)- jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu!
CARUSEK powinien być dumny z tego , że zatrudnia tak profesjonalną kadrę pracowników!!!
Raz jeszcze dziękuję Ci Mistrzu!