Niedawno ukończyłam Egzamin Państwowy na prawo jazdy z wynikiem pozytywnym. Sukces ten zawdzięczam Panu Mikołajowi, który z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem wykonuje swoją pracę. Jest bardzo konkretnym, odpowiedzialnym a zarazem miłym oraz z poczuciem humoru Instruktorem. Pan Mikołaj potrafi rzetelnie i bezstresowo wytłumaczyć wszystkie tajniki bezpiecznego i zgodnego z przepisami ruchu drogowego poruszania się samochodem. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i byłam przygotowana na wszystkie możliwe warunki. Muszę się również pochwalić, że Pan Egzaminator był pod dużym wrażeniem poziomu jaki zaprezentowałam. Pan Mikołaj z pewnością jest osobą godną polecenia, ponieważ przekazał mi niezbędną wiedzę oraz pozwolił mi uwierzyć we własne możliwości jako kierowca. Uważam, że gdyby każdy Instruktor w Trójmieście miał takie kompetencje , zapał do pracy i chęć nauczania jak Pan Mikołaj to zdawalność egzaminów znacznie podniosłaby się, eliminując tym samym stres towarzyszący przy powtórnych egzaminach . Pozdrawiam serdecznie