Widok

Podziękowania dla rodziców

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hey,przegladalam najnowsze watki i nic nie znalazlam wiec sie pytam ; )
Jak chcecie podziekowanie zorganizowac?
Nie chce miec standardowego podziekowania dla rodzicow ,zeby stali w kółku i dajemy im kwiaty w podziekowaniu za wesele , tym bardziej ,ze sami sobie fundujemy. Chcialabym im podziekowac za wychowanie,pasje,milosc itd.
Videoklip,figurki,ksiazki z podziekwoaniem,kieliszki? Co wy proponujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moja Mama właśnie bardzo by chciała Cudownych Rodziców - ale robimy to w innej wersji ;) Tzn. Nasz zespół zapowie tą piosenkę mówiąc, że dedykujemy wszystkim Rodzicom będącym na sali a w szczególności dla Rodziców Państwa Młodych... Może uda mi się Mamę przekonać do innej piosenki - jak nie to trudno ;)

A takie standardowe podziękowania, czyli bukiet kwiatów, danie albumu, zrobimy tuż przed ślubem - zapraszając moich Rodziców na kolację (omijamy Ojca mojego Bartka, bo Jemu akurat nie mamy za co dziękować!)

Ale każdy robi, jak uważa i woli... To Wy najlepiej znacie swoich Rodziców i wiecie co by chcieli ;)
Też myślałam, żeby pominąć podziękowania dla rodziców na weselu, ale jak powiedziałam o tym głośno, to zauważyłam, że przyszła teściowa się odrobinę oburzyła:P Moja mama powiedziała tylko, że mam jej nie puszczać cudownych rodziców, bo to jest strasznie oklepane.
Jak ja bym miała robić podziękowania, to nie robiłabym tego na weselu. Tylko później, jak już wszystko wróci do normalności po ślubnym szaleństwie. Zaprosiłabym na obiad, bez przemowy i prezentów. Rozmowa o weselu jak wyszło, co było fajne, co nie itd.Ogólnie takie spotkanie na luzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez tak uwazam. Nie chce po wiejsku,ale z klasa ;)
Pasowanie na tescia i tesciowa fajne, a w nagrode mogliby dostac jakas figurke 'najlepsza tesciowa" albo "najgorsza' hehe ;D

Tylko teraz jak zrobic podziekowania jak rodzicow ma sie super,a z tesciami nie ma sie kontaktu bo sa przeciwni zwiazkowi i moze nawet ich nie bedzie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie robimy podziękowań :) Nie bardzo jest za co dziękować... po za tym, to takie staromodne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
I puścisz im weselny hit "mam cudownych rodziców"?:) A tak poważnie, to też nad tym myślę. Nie tyle nad prezentem, co nad oprawą tego podziękowania. Może jakiś konkurs dla rodziców, albo pasowanie na teścia/teściową... hmm.. ktoś robił cos podobnego??
do góry