Widok

Podziękowania dla rodziców

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hey,przegladalam najnowsze watki i nic nie znalazlam wiec sie pytam ; )
Jak chcecie podziekowanie zorganizowac?
Nie chce miec standardowego podziekowania dla rodzicow ,zeby stali w kółku i dajemy im kwiaty w podziekowaniu za wesele , tym bardziej ,ze sami sobie fundujemy. Chcialabym im podziekowac za wychowanie,pasje,milosc itd.
Videoklip,figurki,ksiazki z podziekwoaniem,kieliszki? Co wy proponujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupa z imieniem, kto by nie chciał?:) Przepraszam za małą złośliwość, ale w stresujący dzień te "kupki" mnie bardzo rozbawiły - dzięki za to :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.youtube.com/watch?v=a_rBEX5bLJs 200zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Doskonałym pomysłem na podziękowanie może być srebrne puzderko z krótką dedykacją na odwrocie i grawerem zdjęcia na srebrnej płytce, którą umieszcza się wewnątrz.

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Grawer wykonywany jest techniką wybijania rastrowego, która jest obecnie najlepszym sposobem przenoszenia fotografii na metal.

image

Istnieje również możliwość umieszczenia wewnątrz (zamiast grawerowanej płytki) odbitki zdjęcia wywołanej w jakości fotograficznej.

image

Hej, a czy możecie polecić jakąś inną piosenkę na podziękowania dla rodziców niż "Cudownych rodziców mam" ??
Hej, ja będę miała "Radość najpiękniejszych lat"
My będziemy mieli Preludium - To dzięki Wam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja robię video podziękowanie dla rodziców. Będzie wyświetlany na weselu ( cały sprzęt ma kamerzysta). Koszt 400zł ;)
do góry