Widok
Podziękowania - egzamin zdany za 1 razem:))))
Dziś, w dniu, w którym skończyłam już moją przygodę z Oliwką, pragnę wszystkim złożyć gorące podziękowania. Szczególne podziekowania kieruję jednak do Piotra,z którym miałem przyjemność uczyć się jeździć.Jego serdeczność, cierpliwość, wyrozumiałość i pomoc była nieoceniona w obliczu wykonywania moich zadań. Bez niego byłoby to po prostu niemożliwe.
Jednocześnie dziękuję Piotrze za zaufanie, jakim mnie obdarzyleś. Były chwile i dobre i te złe, było też nawet zwątpienie - ale dałam rade i to dzięki Tobie - Piotrze:)). Wykonywane zadania czy to na placu manewrowym czy też na drodze były dzięki Tobie o wiele przyjemniejsze, niż mogłoby się to wydawać. Wiele się można od Piotra nauczyć - wystarczy tylko chcieć, słuchać - no i co najważniejsze MYŚLEĆ podczas jazdy:))Piotrze jesteś THE BEST!!!
Uważam, że Ośrodek Oliwka naprawdę zasługuje na pochwały. Dziękuję również Panu Jerzemu, który wprowadził mnie w zagadnienia, bez których nauka jazdy nie miałaby najmniejszego sensu.:)))
Wszystkim kandydatom na kierowców polecam Oliwke!!
Jeszcze raz za wszystko serdecznie dziękuję.
PS.: Mam nadzieję, że spotkamy się gdzieś na drodze:))) Pozdrawiam / Kasia Łuksaik
Jednocześnie dziękuję Piotrze za zaufanie, jakim mnie obdarzyleś. Były chwile i dobre i te złe, było też nawet zwątpienie - ale dałam rade i to dzięki Tobie - Piotrze:)). Wykonywane zadania czy to na placu manewrowym czy też na drodze były dzięki Tobie o wiele przyjemniejsze, niż mogłoby się to wydawać. Wiele się można od Piotra nauczyć - wystarczy tylko chcieć, słuchać - no i co najważniejsze MYŚLEĆ podczas jazdy:))Piotrze jesteś THE BEST!!!
Uważam, że Ośrodek Oliwka naprawdę zasługuje na pochwały. Dziękuję również Panu Jerzemu, który wprowadził mnie w zagadnienia, bez których nauka jazdy nie miałaby najmniejszego sensu.:)))
Wszystkim kandydatom na kierowców polecam Oliwke!!
Jeszcze raz za wszystko serdecznie dziękuję.
PS.: Mam nadzieję, że spotkamy się gdzieś na drodze:))) Pozdrawiam / Kasia Łuksaik
Moja ocena
OSK Oliwka
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6