Widok
Podziękowania!
Zima 2011 miałem wykupiony kurs prawo jazdy na kat. B we Wrocławiu. Tam wykorzystałem całe 30h i mimo tego nie czułem się pewnie by przystąpić do egzaminu. Niedługi czas potem przeprowadziłem się do Gdańska i wykupiłem dodatkowo 8h u p. Roberta by uzyskać większa pewność siebie i poznać strefa egzaminacyjna w nowym mieście. Po tych 8h miałem wrażenie, ze p. Robert nauczył mnie więcej niż podczas tych 30h we Wrocławiu. Manewry na placu nowym i co ważniejsze lepszym sposobem, uzyskanie większej dynamiki jazdy, poznanie miasta, sposoby parkowań i doszlifowanie ogólnych reakcji na drodze. Po wyjeżdżeniu tych 8h postanowiłem przystąpić do egzaminu. Za pierwszym razem zaliczyłem plac i wyjechałem na miasto. Zabrakło trochę szczęścia z rowerzysta zjeżdżającym z chodnika na jezdnie. Egzaminator był zadowolony ale nie mógł wówczas zaliczyć. Za drugim razem tzn 1.09.11 zaliczyłem śpiewająco i jestem maksymalnie z tego powodu szczęśliwy :-) Teraz tylko czekać na dokument! :-)
Dziękuje OSK Mini i p. Robertowi za te jazdy doszkalające, które były dla mnie esencją przekazywanej wiedzy oraz pozwoliły mi zdać egzamin. Dziękuje!
Marek B.
Ps Polecam godzinny poranne np 6.10.
Dziękuje OSK Mini i p. Robertowi za te jazdy doszkalające, które były dla mnie esencją przekazywanej wiedzy oraz pozwoliły mi zdać egzamin. Dziękuje!
Marek B.
Ps Polecam godzinny poranne np 6.10.
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0