Widok
Podziękowanie
Nie chciałbym aby to była laurka, ale rzetelna ocena i dla czytelnika wiarygodna. Zacząłem stosować dietę zgodnie z zaleceniami „Mój dietetyk " w lutym, zakończyłem w czerwcu. Precyzyjnie stosowałem sie do zaleceń i wymogów każdej zaproponowanych na okres dwóch tygodni diet. Kupiłem wagę, ale nie do "ważenia się", ale do odważania dziennych składników diety. Po 4 miesiącach precyzyjnego i dokładnego przestrzegania zaproponowanych przepisów ku swojemu zaskoczeniu i zdziwieniu schudłem łącznie 15 kg z 110 do 95 kg. Chudłem ok. 3 – 3,5 kg miesięcznie bez wielkiego poświęcania się. Jedząc regularnie kilka posiłków dziennie i przestrzegając zasad zaproponowanej diety. Po zakończeniu diety nie zostałem pozostawiony samemu sobie. Mogę w każdym momencie podejść do punktu Mój Dietetyk na ul. Źródło Mari (Gdynia) i dokonać kontroli czy nie wraca masa ciała. Aktualnie po 6 tygodniach od zakończenia diety ważę 95,3 kg. Najważniejsze jest to, że już wiem co zrobić gdybym ponownie zaczął przybierać na wadze. Może inaczej, wiem już czego mi robić nie wolno aby tak się stało. Dziękuję.
Moja ocena
Mój Dietetyk
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6