Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MG - ocena nowy temat Szybko,profesjonalnie naprawa wycieku wody spod WC oraz brodzika. Hydraulik...
~MG
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 10 listopada 2024

Artur - ocena Bardzo solidny fachowiec. Praca wykonana sprawnie i dokładnie, a do tego w...
~Artur
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 października 2024

Mariusz - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Zleciliśmy instalację systemu...
~Mariusz
-

dodano: 3 października 2024

Ewa - ocena Z całego serca polecam pana! Bardzo profesjonalny, rzetelny i uprzejmy....
~Ewa
-

dodano: 2 października 2024

Andrzej - ocena Polecam usługi pana. Fachowiec z dużą wiedzą i doświadczeniem, który szybko...
~Andrzej
-

dodano: 1 października 2024

Elżbieta - ocena Serdecznie polecam firmę! Zleciłam im kompleksową instalację sanitarną oraz...
~Elżbieta
-

dodano: 30 września 2024

Roman - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić usługi pana. Bardzo profesjonalny fachowiec,...
~Roman
-

dodano: 29 września 2024

Robert - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Zlecenie obejmowało instalację całego...
~Robert
-

dodano: 28 września 2024

Milena - ocena Zdecydowanie polecam usługi pana! Bardzo profesjonalny, rzetelny i uprzejmy....
~Milena
-

dodano: 27 września 2024

Bartosz - ocena Świetny fachowiec! Pan szybko zdiagnozował problem i równie szybko go...
~Bartosz
-

dodano: 26 września 2024

Janek - ocena Z całego serca polecam firmę! Ekipa była niezwykle profesjonalna, rzetelna i...
~Janek
-

dodano: 24 września 2024

Aneta - ocena Serdecznie polecam usługi tego hydraulika! Od samego początku czułam się...
~Aneta
-

dodano: 23 września 2024

rozczarowany klient - ocena Usługa wykonana przez "fachowca" za jedyne 200 zł załatwiła problem na...
~rozczarowany klient
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 14 kwietnia 2024

Mateusz Dobra - opinia Niesamowicie wykonana robota wymiany baterii, z uśmiechem na ustach mogę znów...
~Mateusz Dobra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 czerwca 2023

Michał - opinia Bardzo sympatyczni panowie. Robota wykonana profesjonalnie i w miłej...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 czerwca 2023

Lye - opinia Milo i szybko! Problem rozwiazany w pare godzin, szybka interwencja i i...
~Lye
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 lutego 2023

Elżbieta - opinia Doskonały fachowiec praca wykonana szybko i dokładnie potrafi też doradzić w...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 lutego 2023

Magda M - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam usługę. Pan Adam to prawdziwy profesjonalista. Instalacja...
~Magda M
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 18 lipca 2022

AW - opinia wątek zamknięty Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Szybki i sprawny czas realizacji....
~AW
-

dodano: 13 lipca 2022

Jasień - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam, fachowo wykonana robota, świetna jakość usługi. Pomoc o...
~Jasień
-

dodano: 6 czerwca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
103

97

wątków

do góry