Widok

Pokój nastolatki

Chcemy z córką trochę przerobić jej pokój. Obecnie jest w nim mnóstwo kolorów i panuje trochę misz masz. Chciałybyśmy żeby jednak był on taki bardziej klasyczny i stylowy. Jakie kolory możemy połączyć zeby dobrze wyglądały w niedużym pomieszczeniu? I jakie meble? Córka chce białe, myślicie, że będą praktyczne? Może chociaż jeden jakiś kolorystyczny akcent by się przydał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio robiłem remont w Sopocie i były pokoje malowane na biało całe i bardzo dobrze to wyglądało. Pokoje stały się jasne i wizualnie przestrzenne oraz miłe dla oka. Aby było praktyczne wystarczy kupić dobrą farbę np. Fluggera albo Beckers które są przystosowane do zmazywania zabrudzeń.
Nastolatce to nic nie narzucisz, nawet lepiej żeby sobie sama zaprojektowała pokój.Nasza Julka jak się uparła na drzwi z lustrem , to nie było wyjścia jak jechać do voxu i je zamawiać. To w końcu jej mały świat :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może połączenie czerwieni i szarości, mojej córce właśnie tak urządziliśmy pokój. Czerwone ściany, szare zasłony i kanapa oraz ciemne meble, wygląda to bardzo młodzieżowo, a młoda jest naprawdę dumna ze swojego pokoju, ostatnio jeszcze zafundowaliśmy jej taki mały dodatek, coś w tym stylu http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3869305,wiecej-niz-naklejki-na-sciane-lampy-i-zegary-z-naklejkami-sciennymi,id,t.html - znak z tabliczkami różnych stolic, połączony z oświetlonym zegarem, teraz pokój jest naprawdę stylowy ;]
Zobacz http://piotrburda.pl/jak-dobrac-zegar-do-pokoju/ ciekawa propozycja.
Jak pomieszczenie małe to jasne barwy są wskazane, powiększy to pomieszczenie;)

Inne tematy z forum Remont - porady

Jaka podłoga do mieszkania? (58 odpowiedzi)

Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Zastanawiamy się jaką podłogę wybrać. Opcji jest...

papa na deski (9 odpowiedzi)

witam planuje na działce położyć nowa papę i mam pytanie słyszałem że na gołe deski nie mogę jej...

Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania (47 odpowiedzi)

Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła się, że chce w każdym...

do góry