Widok

Pokojowy/pracownik służby pięter

Witam, chciałbym dowiedzieć się jakie zarobki są na tym stanowisku dla osób bez doświadczenia tzn. Pracowałem wcześniej w gastro więc pracy się nie boje, ale nie wiem czego się spodziewać. Jaką podać kwotę na rozmowie o pracę by po pierwsze nie odstraszyć a po drugie nie wyjść na desperata. Czy zawsze jest stawka godzinowa czy może za ilość sprzątniętych pokoi?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i życzę miłego dnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca jest dosyć ciężka, szczególnie, że w dobie pandemii pozwalniano dużo osób i na osobę zlw housekeepingu dużo obowiązków spadło, które wykonywały inne osoby. Często jest tak, że nie wyrobisz wszystkiego co na dany dzień jest zaplanowane. Np. gdy dostajesz listę na dany dzień + telefon słóżbowy i Ci dzwonią co chwilę to presja jest ogromna szczególnie w dużych horelach l, które te 5* mają. A płaca minimalna krajowa niespółmiernw wynagrodzenie do ogromu obowiązków i presji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry