Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Regeneracja rozrusznika wątek zamknięty Nie polecam. Naprawa nie dość że nieskuteczna to wykonana z używanych części...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2018

nie polecam , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty witam, kupiłem rozrusznik po miesiącu przestał działać . auto 200 km od bazy...
~s8
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2016

Rozrusznik wątek zamknięty Nie polecam. Otrzymany zregenerowany rozrusznik już popsuł mi się po 2...
~Oskar
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2013

rozrusznik ford mondeo wątek zamknięty zaczęło się od tego że kupiłem na allegro regenerowany i odbiór własny. i co...
~misiekb0
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lipca 2013

alternator wątek zamknięty Wykonywałem usługę w firmie polstarter, dokładnie alternator do regeneracji....
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 października 2015

Współpracuję z nimi od lat wątek zamknięty Jestem mechanikiem i przynajmniej 3-4 razy w tygodniu korzystam z usług...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2015

Rozrusznik wątek zamknięty Zakupiłem rozrusznik pochodził 4 miesiące i się zepsuł a wiec odesłałem na...
~Przemek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

alternator wątek zamknięty Jestem laikiem oddałem alternator do SPRAWDZENIA vacu pompy sprawdzono...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2015

Nie rozumiem Was poniżej wątek zamknięty Od polstartera biorę od lat. Oprócz drobnych wpadek (każdej firmie się...
~Wiesław
-

dodano: 15 października 2014

regeneracja rozrusznika wątek zamknięty W Transporterze zregenerowany solidnie dla tego teraz też zdecydowałem się na...
~Ziemowit
1

dodano: 30 września 2013

UWAGA NA FIRMĘ POLSTARTER wątek zamknięty Zamówiłem alternator, który okazał się niesprawny - twierdzą, ze mechanik nie...
~Wojciech
-

dodano: 12 czerwca 2014

Doti - opinia wątek zamknięty Dzięki tej firmie straciłam 400zł.Na ich alternatorze moje auto pojeździło...
~Doti
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 czerwca 2013

polecam wątek zamknięty najtańsi w mieście nie są ale robotę robią dobrą, od kilku lat regenerują...
~Jacek Korzeń
-

dodano: 4 czerwca 2013

moja opinia wątek zamknięty Mój alternator był tam regenerowany przy 70 tys km, w innym warsztacie...
~Jurek Kobiełka
-

dodano: 3 czerwca 2013

alternator wątek zamknięty Pan mechanik wymienił co trzeba w moim alternatorze, doradzając przy tym...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 grudnia 2012

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Po 11 m-cach zaczęły się problemy z alternatorem ale z załatwieniem...
~Maciej
-

dodano: 13 listopada 2012

Polecam super obsługa oraz ceny wątek zamknięty Bardzo szybka naprawa, rzetelna ocena uszkodzeń i wycena naprawy. Autko teraz...
~Krzysztof
-

dodano: 23 października 2012

Polecam wątek zamknięty Tą firmę polecił mi znajomy i miał rację. Szybko i bez zbędnego gadania...
~Maciej
-

dodano: 1 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry