POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dariusz S - ocena Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Korzystałem z siedmiu kursów na...
~Dariusz S
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 marca 2025

Igor W - ocena Z przyjemnością polecam instruktora Marka! Jego profesjonalizm, cierpliwość i...
~Igor W
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 marca 2025

Natalia Kazimierczak - ocena Najlepsza auto szkoła, przemili instruktorzy z pełnym profesjonalizmem ,...
~Natalia Kazimierczak
-

dodano: 18 marca 2025

Lena - ocena Najlepsza szkola jaką możecie wybrać. Jeździłam na zmianę z kilkoma...
~Lena
-

Olek D - ocena Gorąco polecam Szkołę jazdy Poldek. -Świetnie wypada cenowo wśród innych...
~Olek D
-

Jerzy G - ocena Bardzo fajna Szkoła Jazdy, bardzo dużo uczy i to za rozsądną cenę! Każdemu...
~Jerzy G
-

dodano: 17 marca 2025

Kacper kO - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Szkołę Jazdy Poldek. Moje doświadczenia są...
~Kacper kO
-

Jakub - ocena Każdy, kto chce nauczyć się perfekcyjnie prowadzić samochód, ta szkoła z...
~Jakub
-

Milena - ocena Po trzech nieszczęsnych próbach zaliczenia egzaminu wewnętrznego w innym OSK,...
~Milena
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 marca 2025

Edek Drozda - ocena Odjazdowa szkoła jazdy, wszystko elegancko zdane w pierwszym podejściu....
~Edek Drozda
-

dodano: 4 marca 2025

Michał - ocena Super ośrodek super instruktorzy i obsługa w biurze. Polecam
~Michał
-

dodano: 3 marca 2025

Piotr - ocena Jestem zadowolony z przebiegu kursu. Instruktorzy kompetentni, cierpliwi,...
~Piotr
-

dodano: 3 marca 2025

Artur - ocena Robiłem kategorię C w Poldku i mega polecam! Zdałem za pierwszym razem bez...
~Artur
-

dodano: 27 lutego 2025

Tomasz Białas - ocena Zapisałem się do OSK Poldek na kurs kat. C, C+E (równoległy), kwalifikacja...
~Tomasz Białas
-

dodano: 15 lutego 2025

Patryk Fiałkowski - ocena Najlepsza szkoła jazdy! Serdecznie polecam OSK Poldek każdemu, kto chce...
~Patryk Fiałkowski
-

dodano: 12 lutego 2025

Bartłomiej - ocena w osk poldek zrobiłem kategorie C, D oraz przyczepy E, oprócz tego...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 9 lutego 2025

Rafał Kaznowski - ocena Żetelne szkolenie w szkole jak i jazda z instruktorem . Wielu rzeczy nie...
~Rafał Kaznowski
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 stycznia 2025

Marcin - ocena Zdawałem kat. C. i KWP., wszystko zdane za pierwszym. Kursy teoretyczne...
~Marcin
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 12 listopada 2024

dami - ocena Plac manewrowy to jakieś nie porozumienie. Pełno uskoków i nierównych płyt,...
~dami
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 28 sierpnia 2024

Bartosz Krzysztof - ocena Bardzo polecam pana michała, bardzo dobry instruktor, prawo jazdy zdane za...
~Bartosz Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 grudnia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
695

680

wątków

do góry