Widok

Pole dance w Gdyni

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich :) Chciałabym zacząć chodzić na zajęcia polce dance do którejś ze szkół w Gdyni. Którą mi polecacie i dlaczego? Potrzebuję informacji najlepiej z pierwszej ręki. Jak odnajdujecie się na tych zajęciach? Czy jest ciężko? Dodam, że kiepsko u mnie z kondycją fizyczną, ale bardzo mnie ten taniec na rurze zafascynował :) Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pole Dance wymaga dużego wysiłku fizycznego (mocnych rąk i nóg) i trzeba niestety wyzbyć się strachu przed upadkiem... bo w pole dance utrzymujesz się tylko dzięki swym częściom ciała...

Na pewno nie jest to taniec dla mało wytrwałych osób....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja co prawda chodze na zajecia pole dance w gdansku ale wiem ze ta szkola ma filie takze w gdyni. mowie o szkole Esensai. ja jestem zadowolona. co prawda rzeczywiscie trzeba miec mocne rece i nogi bo musisz sie utrzymac na rurce ale bardzo fajnie jesli jestes tez rozciagnieta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

do góry