Widok

Polecam Euroserwis!

Euroserwis Temat dostępny też na forum:
Pierwszy kontakt telefoniczny - zgłoszenie usterki - bardzo kompetentna pani Ola "wyciąga" ode mnie informacje n/t mojej popsutej lodówki i wyczerpująco informuje mnie o tym co może być zepsute i ile będzie kosztowała naprawa. Następnego dnia punktualnie przyjeżdza serwisant - pan Tomek - widać, że bardzo dobrze zna się na tym co robi. Nie szuka "po omacku", tylko dokonuje przyrządem odpowiednich pomiarów, stwierdza konkretnie co jest zepsute i proponuje rozsądną cenę za naprawę (zgodną z szcunkową wyceną telefoniczną). Zapada decyzja - robimy. Naprawa od ręki w półtorej godziny. W trakcie naprawy okazuje się, że oprócz głównej awarii, która unieruchomiła lodówkę, jest jeszcze jeden "feler", który wystąpił już na samym początku eksploatacji i którego ja bym nie zauważył, w przeciwieństwie do rzetelnego pana Tomka. Oczywiście zostaje naprawiony! Jestem w 100% zadowolony z usługi i szczerze polecam Euroserwis!
Moja ocena
Euroserwis kategoria: Naprawa i serwis AGD
obsługa: 6

jakość usług: 6

terminowość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
EURO-SERWIS PROPONUJĘ OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM , JAK NIE CHCESZ BYĆ ZROBIONY W TRĄBĘ !!!!! ZA STWIERDZENIE , ŻE LODÓWKA JEST ZEPSUTA EURO-SERWIS BEZ OKAZANIA WIDEŁEK CENNIKA INFORMUJE OCZYWIŚCIE NA KOŃCU WIZYTY , IŻ KOSZT DIAGNOZY WYNOSI 70 ZŁ. NA KWITKU ZAPŁATY WIDNIEJE INFORMACJA , ŻE PRAWDOPODOBNIE POWTARZAM "PRAWDOPODOBNIE" JEST ZEPSUTE TO I OWO ..., A PRZECIEŻ JEŚLI BY NIE BYŁA ZEPSUTA TO BYM NIE ZGŁASZAŁ NAPRAWY NIE DAJMY SIĘ ROBIĆ W TRĄBĘ !!!!! JA ZOSTAŁEM ZROBIONY I OSTRZEGAM PRZED NIMI SZERZE ,OMIJAĆ ICH PROSZĘ WIELKIM ŁUKIEM !!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry