Widok

Polecam Gdprawko

Morena Temat dostępny też na forum:
Cześć. Chciałbym podziękować OSK GDprawko za przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy, a w szczególności Pani Monice.
Cały kurs włącznie z teorią weekendową i 3 tygodniami czekania na praktyczny trwał równe 3 miesiące. Teoria była ciekawa, często były powtarzane ważne zagadnienia i pytania, które jak sprawdzałem dużo ludzi oblewa. Jeśli chodzi o jazdy były dopasowane pode mnie, zawsze punktualnie. Wszystkie błędy były omawiane na bieżąco a było ich sporo. zadziwiające jest to, że Pani Monika wszystko widzi i nie da się jej "oszukać". Dała mi jedną radę, żebym zaczął w końcu używać hamulca bo inaczej nie zdam i wziąłem sobie to do serca i zdałem za 1 razem. Jeśli chodzi o sam egzamin to jechałem tymi samymi drogami co na jazdach( parkowania w tych samych miejscach, jazda po drogach jednokierunkowych i zawracanie na skrzyżowaniach również).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratulacje Wiesiek, teraz tylko nie zapomnij włączać kierunkowskazów przy zjeżdżaniu z ronda i krzyżówek. Wielu kierowców zapomniało o sygnalizowania dzięki nim mamy większe korki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów (122 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

JAKI MOTOCYKL (31 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (9 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...

do góry