Widok
Polecam KARBOKSYTERAPIĘ !!!
Byłam u Pani Magdy na zabiegach i jestem bardzo zadowolona z rezultatów, to naprawdę działa!! Miałam bardzo brzydki brzuch, po dwóch ciążach, cały w rozstępach. Na dodatek ostatnio znacznie schudłam, skóra na brzuchu zrobiła się zwiotczała i pomarszczona. Nie mogłam na siebie patrzec, byłam załamana. Usłyszałam o karboksyterapii, dostałam numer tel. pani Magdy. Bardzo sceptycznie pojechałam na pierwszy zabieg. Wstydziłam się pokazac mój brzuch obcej osobie, bałam się też że Kosmetyczka powie, że już nic nie da się zrobic. Pani Magda okazała się przemiłą, ciepłą i wspaniałą osobą. Wytłumaczyła mi działanie terapii, ostrzegła, że mogę odczuwac ból, nic nie obiecywala. Umówiłam się od razu na 8 zabiegów, ale wystarczyło tylko 6!! Co tydzień widzialam poprawę, mój brzuch stawał się o wiele ładniejszy, bez tej wstrętnej, zwisającej skóry. Wszystkie zabiegi były przyjemne, w doskonałych warunkach, w pięknym i czystym gabinecie, na wygodnym fotelu. Bolało, a raczej piekło tylko przez chwilkę, ale bez problemu można wytrzymac, poza tym dla takiego rezulatatu to warto:) A najlepsze jest to, ze juz kupiłam sobie strój kąpielowy dwuczęsciowy :) Gorąco polecam karboksyterapię u p. Magdy!!!!
Moja ocena
Eco Salon Urody STYL
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6