Widok
Polecam Marcina!
Z usług Pana Marcina,korzystam już prawie 7 lat.Obecnie co jakiś czas przyjeżdżam specjalnie do Niego z drugiego końca Polski, a to chyba o czymś świadczy.Pan Marcin jest fryzjerem niezwykle utalentowanym i precyzyjnym,co skutkuje tym, że każda wykonana przez niego fryzura bądź koloryzacja daje efekt "fryzury jak z katalogu".Posiadam krótkie włosy,które Pan Marcin zawsze bardzo dokładnie i precyzyjnie strzyże, co jak już wcześniej wspomniałam daje efekt"katalogowej fryzury".Zawsze udziela wskazówek jak dbać o włosy i w jaki sposób je stylizować, tak aby fryzura na co dzień wyglądała "jak po wyjściu od fryzjera"Abstrahując do tego,że "fryzura ma się układać sama" z fryzurą wykonaną przez Pana Marcina zawsze tak jest pod warunkiem,że się odpowiednio o nią dba.Ze swoimi włosami nie mam żadnego problemu podczas codziennego stylizowania, pomimo tego,że pomiędzy jednym,a drugim strzyżeniem,czasami mija sporo czasu (nie muszę biegać do przypadkowego fryzjera co tydzień,aby fryzura zachowała jako taki kształt) co świadczy tylko o wysokiej precyzyjności strzyżenia wykonywanego przez Pana Marcina.Na moją pozytywną opinię pracy Pana Marcina nie ma wpływu nasza prywatna znajomość.Polecam!
Moja ocena
* maksymalna ocena 6