Widok
Polecam Max-Door
Witam przed swietami oddalam drzwi do renowacji powiem szczerze
bylam pelna obaw jak to wyjdzie w punktach ekspozycje widzialam
ale bywa to roznie i powiem ze jestem w 100% zadowolona obsluga mila i kompetentna wyszlo jak dlamnie rewelacyjnie no i nie bylo wyrywania ,powiedzieli ze bedzie przed swietami i bylo mam ladnie jeszcze raz polecam firme Max-Door
bylam pelna obaw jak to wyjdzie w punktach ekspozycje widzialam
ale bywa to roznie i powiem ze jestem w 100% zadowolona obsluga mila i kompetentna wyszlo jak dlamnie rewelacyjnie no i nie bylo wyrywania ,powiedzieli ze bedzie przed swietami i bylo mam ladnie jeszcze raz polecam firme Max-Door
Moja ocena
Max-Door
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 6
asortyment: 5
przystępność cen: 5
czas realizacji: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
Firmy należy unikać jak ognia!!! Oddałam im do renowacji drzwi do salonu. Obiecywali cuda wianki i gruszki na wierzbie. Miały być ładnie odnowione drzwi a mam jakieś ciapate okropieństwo. Obramowania szybek są w nieokreślonym bliżej kolorze, który w ŻADEN sposób nie przypominają reszty drzwi. Kolor ten zresztą pojawia się w wielu miejscach np. na boku drzwi, na futrynie (zresztą byle jak pomalowanej na szybko podczas montażu). I to jakiego montażu!! Dziury w podłodze mi porobili nie wiedzieć
po co!! Obsługę to powinni zamknąć i nikomu nie pokazywać. Jako niezadowolony klient odmówiłam przyjęcia aż będę zadowolona. A firma bez słowa wyjaśnienia zamiast poprawnie wykonać zleconą pracę SĄDEM mi zaczęła grozić!!! KŁAMCY, PARTACZE i OSZUŚCI!!! Naciągają ludzi gładkimi słówkami (bo o czymś takim jak projekt to nie słyszeli), wykonują byle jaką robotę po minimalnych kosztach, a za montaż domagali się podwójnej opłaty!!! Szkoda, że sama nie odnowiłam tych drzwi – wyszłoby i taniej
i lepiej…
po co!! Obsługę to powinni zamknąć i nikomu nie pokazywać. Jako niezadowolony klient odmówiłam przyjęcia aż będę zadowolona. A firma bez słowa wyjaśnienia zamiast poprawnie wykonać zleconą pracę SĄDEM mi zaczęła grozić!!! KŁAMCY, PARTACZE i OSZUŚCI!!! Naciągają ludzi gładkimi słówkami (bo o czymś takim jak projekt to nie słyszeli), wykonują byle jaką robotę po minimalnych kosztach, a za montaż domagali się podwójnej opłaty!!! Szkoda, że sama nie odnowiłam tych drzwi – wyszłoby i taniej
i lepiej…
Rozumiem panią bo u mojej teściowej podobnie
na szybko i obiecanki
jak by drzwi do stodoły a nie w mieszkaniu i też pomalowane a w innym miejscu nie doklejone coś odchodzi,pomazane od kleju i sylikonu na który kleją kawałki pilśni laminowanej co ma imitować futrynę ,nawet się nie starają bo kasa na konto poszła i tak zawsze jak za szybko się płaci ale co tam przecież baba pewnie się nie zna można byle jak
Proszę wydać ocenę a nie dopiskę będzie to ostrzeżenie
ja wydam jeżeli nie zrobią jak należy mojej teściowej na ul.chrobrego
I już tak nie zostawię
na szybko i obiecanki
jak by drzwi do stodoły a nie w mieszkaniu i też pomalowane a w innym miejscu nie doklejone coś odchodzi,pomazane od kleju i sylikonu na który kleją kawałki pilśni laminowanej co ma imitować futrynę ,nawet się nie starają bo kasa na konto poszła i tak zawsze jak za szybko się płaci ale co tam przecież baba pewnie się nie zna można byle jak
Proszę wydać ocenę a nie dopiskę będzie to ostrzeżenie
ja wydam jeżeli nie zrobią jak należy mojej teściowej na ul.chrobrego
I już tak nie zostawię