Szczególnie wszystkim osobom, które potrzebują spokojnej atmosfery żeby się czegoś nauczyć. Kiedy pierwszy raz przyszłam do Szkoły 4 koła, przydzielono mi jazdy z właścicielem - Panem Waldkiem (pozdrawiam :D), który okazał się być dla mnie troszkę za surowy. Kiedy poprosiłam o zmianę przydzielono mi Pana Arka, którego wygooglowałam i nic nie znalazłam :D Uznałam, że albo jest bardzo słaby, albo po prostu nowy. Na moje szczęście okazało się, że choć "świeżutki", jest bardzo bardzo dobrym instruktorem i przy okazji po prostu świetnym gościem. Kurs robiłam w innej szkole 2 lata temu, ale niewiele się nauczyłam. Pan Arek nauczył mnie wszystkiego praktycznie od zera, i to w ciągu zaledwie 18 godzin! Egzamin zdałam za drugim podejściem - przy pierwszym zabrakło trochę szczęścia. Przed następnym egzaminem wykupiłam 5h jazd z Panią Kasią (Pan Arek miał urlop :( ), którą też mogę polecić. Przez telefon wywarła na mnie wrażenie osoby, która mnie zje na śniadanie :D, ale w rzeczywistości jest bardzo fajną babeczką, która potrafi podbudować przed egzaminem. :) Muszę jeszcze raz podziękować Panu Arkowi, który nauczył mnie WSZYSTKIEGO i dzięki któremu teraz bez obaw sama wsiądę za kółko :)