Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daria - opinia wątek zamknięty Jak najbardziej polecam tą szkołe jazdy. Na samym początku bałam się jeździć,...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2015

Warto skorzystać wątek zamknięty Nauka w przyjaznej atmosferze. Godziny jazd indywidualnie dopasowywane do...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 stycznia 2015

Polecam! wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt z instruktorem. Mila atmosfera i profesjonalne...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 stycznia 2015

Polecam!!!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam tą szkółkę jazdy!! Na samym początku bardzo bałam się...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2015

Super,polecam wątek zamknięty Polecam każdemu kto chcę się nauczyć dobrze jeździć. Sama bałam się jeździć...
~.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 grudnia 2014

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Od pierwszych minut wiedziałem, że Szkoła 4 Koła to właściwy wybór. Wiedza...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

Gorąco polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy ze względu na profesjonalne i...
~Kasia
-

dodano: 3 listopada 2014

super! wątek zamknięty Skuteczna nauka, dogodne godziny jazd, świetne przygotowanie do egzaminu oraz...
~Kasia
-

dodano: 25 października 2014

SUPER wątek zamknięty Super kontakt z instruktorem, a także poziom jaki trzyma Pan Arek! Szkoła...
~Toooomi
-

dodano: 9 października 2014

Wiktoria - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona , super instruktor, bardzo dobrze uczy i przekazuje...
~Wiktoria
-

dodano: 17 września 2014

szkoła godna polecenia wątek zamknięty Z całą pewnością poleciłabym tę szkołę każdemu, kto chce nauczyć się jeździć,...
~ola
-

dodano: 28 sierpnia 2014

POLECAM !!!! wątek zamknięty SUPER KONTKAT Z INSTRUKTOREM + MOŻNA NAUCZYĆ SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY KTÓRE...
~Kamil
-

dodano: 22 sierpnia 2014

Najlepsza szkoła w Trójmieście :) wątek zamknięty Gorąco polecam Szkołę 4 Koła, pan Arek jest znakomitym instruktorem, który...
~Ola
-

dodano: 20 sierpnia 2014

zdecydowanie tak wątek zamknięty Polecam wszystkim tę szkołę i pana Arka - profesjonalistę, człowieka z pasją...
~sabina
-

dodano: 30 lipca 2014

POLECAM! wątek zamknięty Tak na prawdę lepiej trafić nie mogłam, miła obsługa, wszytko da się załatwić...
~Karolina
-

dodano: 23 lipca 2014

POLECAM!! wątek zamknięty Pan Arek jak i Pan Krzysiu to profesjonaliści w tym co robią. Do każdego...
~Konrad
-

dodano: 27 czerwca 2014

zdecydowanie polecam:)) wątek zamknięty Mimo, iz gdy rozpoczynalam kurs bylam pelna obaw i byl to moj pierwszy raz za...
~Katarzyna
-

dodano: 23 kwietnia 2014

POLECAM! wątek zamknięty Polecam każdemu, kto chce nauczyć się JEŹDZIĆ, a nie tylko zdać egzamin! :)...
~Zuzia
-

dodano: 11 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła , pozytywny instruktor ;) , nie było problemu z wyborem...
~Mateusz
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Bardzo polecam! wątek zamknięty Super atmosfera, nie ma problemu z dostosowaniem godzin jazd. Teoria...
~Patrycja
-

dodano: 3 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
172

168

wątków

do góry