Widok
Polecam. Pełen profesjonalizm oraz dyskrecja.
Jestem wieloletnią klientką Pana prof. Waldemara. Korzystałam z usług z zakresu zamykania naczynek, usuwania przebarwień, problemów z suchością skóry, wypadaniem włosów. Prof. Placek wyczerpująco zleca szereg badań do wykonania przed rozpoczęciem leczenia lub gdy nie jest to konieczne, od razu zaleca do jego przystąpienia. Po rozpoznaniu dotkliwego problemu, doktor dobiera program leczenia (w tym środki lecznicze i/lub kosmetyki, które w przypadku tych drugich można zakupić na miejscu) oraz zaznacza czy da się go całkowicie zlikwidować czy tylko zahamować. Po każdym zakończeniu leczenia wyznacza termin na wizytę kontrolną.
Korzystam z usług od ponad 10 lat i zawsze wychodzę zadowolona z jakości wykonanej usługi. Poleciłam ten gabinet wielu znajomym, którym również pomógł.
Wyrazy uznania również dla Pani Elżbiety, która asystuje przy zabiegach prof. Placka - uśmiechnięta, miła, z profesjonalnym podejściem do klienta nawet w późnych godzinach nocnych.
Korzystam z usług od ponad 10 lat i zawsze wychodzę zadowolona z jakości wykonanej usługi. Poleciłam ten gabinet wielu znajomym, którym również pomógł.
Wyrazy uznania również dla Pani Elżbiety, która asystuje przy zabiegach prof. Placka - uśmiechnięta, miła, z profesjonalnym podejściem do klienta nawet w późnych godzinach nocnych.
Moja ocena
Dermart
kategoria: Dermatolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6