Widok

Polecam Prezentera

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kurcze ludzie, ale fajnie grał mówię wam. Ludzie bawili się mimo różnicy wieku i pokoleń. Jestem ze wsi, ale nie żałuję, że nie było zespołu i wszyscy goście twierdzą to samo. Kontakt z nim pod telefonem (0-58) 303-42-14 lub 0-692-130-543. on ma też stronę w Internecie to jego adres http://blog.tenbit.pl/djmix . Naprawdę polecam. A kurcze nie skasował dużo, bo 400 zł + jakieś 20 zł za dojazd, bo w dwie strony miał ok. 100 km, ale on zagra w całej Polsce.

M
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze, możesz dać już spokój z tą tendencyjną reklamą. Niby 13 lat doświadczenia a zachowanie na bardzo niskim poziomie. Niedość, że powtarzasz posta ze swoimi usługami pt."Wesele z prezenterem? a czemu nie?" to jeszcze usiłujesz podszywać się pod kogoś zupełnie innego. Wiesz ale może naprawdę jesteś ze wsi. Tego posta piszesz o 10:07, a pod prawdziwym nickiem czyli Maluch udzielasz info na temat oczepin o godz 10:00. No i ta stronka... nie nie nie. Sorki ale swoją osobą odpychasz potencjalnych klientów od prawdziwych prezenterów. Widząc Twoje umiejetności może i ja sie zabiorę za tą branżę, ale ja gram tylko muzę klubową i nie chcę zepsuć komuś tak ważnego dnia. Tymi spamami upodabniasz się jeszcze do dwóch chłopaczków z mjdj's jeżeli nie macie klientów to takim sposobem ich nie przekonacie do siebie, jest dużo osób, które dokładnie patrzą na posty i inne grupy, tak jak ja, a to tylko dlatego, że moja siostra szykuje się na ślub, a ja podglądałem co na wesele się przyda, no i szukałem prezentera ale teraz się chyba zastanowię.
WErtacaj lepiej z kąd przyszedłeś

M
M napisał(a):

> Kurcze ludzie, ale fajnie grał mówię wam. Ludzie bawili się
> mimo różnicy wieku i pokoleń. Jestem ze wsi, ale nie żałuję, że
> nie było zespołu i wszyscy goście twierdzą to samo. Kontakt z
> nim pod telefonem (0-58) 303-42-14 lub 0-692-130-543. on ma też
> stronę w Internecie to jego adres http://blog.tenbit.pl/djmix .
> Naprawdę polecam. A kurcze nie skasował dużo, bo 400 zł +
> jakieś 20 zł za dojazd, bo w dwie strony miał ok. 100 km, ale
> on zagra w całej Polsce.
>
>

samoreklama!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry