Widok

Polecam ale tylko z gruperem

Generalnie w porządku. Skorzystałam z grupera, za 69 zł miałam obcięcie włosów, farbowanie i manicure. Cena super. Fryzjerka bardzo fajnie podcięła mi włosy, dobrała dobrze farbę, była bardzo sympatyczna (nie znam imienia, pani z krótką, obcięta na ukos grzywką) i profesjonalna. Trochę gorzej z malowaniem paznokci, robiła to inna pani - blondynka, trochę na odwal, paznokcie krzywo opiłowane. Ale ogólnie, za tą cenę jest OK. Polecam. Wystrój zakładu może nie za ciekawy, czystość średnia, ale nie jest źle.
Moja ocena
Salon Urody Słońce Afryki kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 5

oferta: 5

jakość usług: 5

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
mógłby ktoś napisać jak tam dojechać środkami transoprtu publicznego z Gdańska?
witamy , jedzie Pani skm do Gdyni - Chyloni . Następnie wychodząc z tunelu po prawej stronie ma Pani przystanek , tam wsiada Pani w autobus 28 , na czwartym przystanku trzeba wysiąść , przystanek ten nazywa się bławatna . Na wprost jak Pani wysiądzie widać nasz salon zaraz obok Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziekuje za pomoc.
witam,
mam wykupiony gruper, dwukrotnie przekładano mi wizytę po czym zapadła cisza, telefony, maile nie odpowiadają.
zła jestem bo czekałam 2 tyg na wizytę a teraz mijają kolejne dwa i nadal nie mam zrobionych włosów!
wie ktoś co się dzieje?!
znalazłam informację, że salon już nie istnieje,...właśnie pisze reklamację do Gruper'a....

To jakaś kpina....żadnej informacji nic....
Moncza-ja to sama, wysłałam znajomą żeby zobaczyła a tam ktoś mówi że wypowiedzieli umowę najmu, świetnie po prostu, a nawet przekładali mi wizytę i się nie zająkneli.
ciekawe czy gruper odda kasę
chamstwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oszukali ludzi poprostu.sama padłam ich ofiarą
ja tez!!!! oszuści!!!!! nie można tego tak po prostu zostawić. Ja jutro dzwonie na grupon a nastepnie zglosze na policję
szanowni państwo jest wątek dotyczący tej sprawy , prosimy o przeczytanie i powstrzymanie sie od wyzwisk , i wulgarnych wypowiedzi. Sprawa zostanie rozwiązana w najbliższym czasie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry