Widok

Polecam - b.smaczne zupy

Do Trio chodzę często, jedzonko zawsze dobre, a najczęściej b.dobre! Polecam w szczególności zupy, przygotowywane przez p. Beatę (o ile nie mylę imienia) / rewelacja.
Właściciel zawsze symaptyczny i chętny do pomocy klientom i nigdy nie przejdzie obok bez małego "Dzień dobry".

Jedynie nad czym ubolewam to brak czekadełka w zestawach lunchowych,tak jak było na początku, no ale cóź, nie można mieć wszystkiego.
Moja ocena
TRIO kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 5

jakość potraw: -

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO CO DO ZUP,TO MOŻEMY AKURAT POLEMIZOWAĆ.ZAMÓWIŁEM W TRIO ZUPĘ CEBULOWĄ,UWIERZCIE MI ,NIGDY W ŻYCIU TAKIEGO PASKUDZTWA NIE JADŁEM;CEBULA UGOTOWANA W WODZIE I NIC WIĘCEJ.ZUPKA POWĘDROWAŁA WIADOMO GDZIE,A KOLEŻANKI Z PRACY SIĘ ŚMIAŁY ZE ZA 9 ZŁ JESZCZE TAKIEJ ZUPY NIE WIDZIAŁY. NIGDY JUŻ NIC TAM NIE ZAMÓWIĘ,WOLĘ ZJEŚĆ ROSÓŁ Z KURY AMINO ,NIŻ CEBULOWĄ W TRIO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
NO NO
Chyba nigdy poprostu nie jadłeś oryginalnej zupy cebulowej tylko przeróbki na domowy sposób
ta cebulowa gotowana jest na winie i wywarze z tego co wiem od kelnerek i jak dla mnie jest naprawde dobra . No ale skoro przyzwyczajony jesteś do smaku zup z paczki no to się nie dziwie że nie smakowała. Jak dla mnie powinna być zapieczona z serem takim wylewającym się na boki.
Oczywiście nad gustami się nie dyskutuje.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry