TRIO

Restauracje

Gdynia, Starowiejska 29-35

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Bardzo slaba jakość jedzenia w porównaniu do podanej ceny
~Lila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 października 2017

świetne miejsce, przemiła i sympatyczna obsługa smaczne jedzenie wątek zamknięty w dobie restauracji rosnących w Gdyni jak grzyby po deszczu z menu...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 czerwca 2017

Opinia Trio restauracja wątek zamknięty Miła obsługa i dobra kuchnia, polecam.
~Andrzej z W-wy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Zawsze miło, smacznie. wątek zamknięty Do Trio zawsze przychodzę kiedy mam ochotę spotkać się ze znajomymi. Obsługa...
~MIch
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Obiad jak u babci wątek zamknięty Wpadliśmy przypadkiem bo zaskoczył nas deszcz wiec trzeba bylo przeczekać....
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

Nie polecam osobom, które nie mogą jeść glutenu z przyczyn zdrowotnych :( wątek zamknięty Restauracja chwali, że posiłki bezglutenowe przygotowują w oddzielnym...
~Beata
5

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lipca 2015

Prosimy o wyłączenia/usunięcie odstraszacza ptaków!!! wątek zamknięty Właściciel restauracji zamontował sobie z tyłu lokalu (na osiedlu) głośnik z...
~lena82
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 czerwca 2013

Zawsze smacznie i miło wątek zamknięty Mimo, że jesteśmy z Gdańska często zajeżdżamy do Trio na obiad. Fajne miejsce...
~lubię was
-

dodano: 16 lipca 2015

Szczerze polecam. wątek zamknięty byłem dzisiaj po raz pierwszy w trio i moje spostrzeżenia są następujące...
~Sly89
-

dodano: 1 kwietnia 2015

2 w 1 wątek zamknięty Ta restauracja to nie tylko pyszna kuchnia robiona "jak dla siebie" ale też...
~Olaf
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 października 2014

chyba przeszliscie Państwo na jakosć wakacyjną... wątek zamknięty Przyjeżdżam do Państwa z Gdańska, ponieważ jestescie JEDYNĄ mi znaną...
~ASIA
-

dodano: 21 lipca 2014

super załoga i obsługa wątek zamknięty W tym lokalu byłem kolejny raz - po dosyć długiej przerwie... Mocno się...
~Radek
-

dodano: 15 lipca 2014

Super miejsce do jedzenia z dziecmi wątek zamknięty Zawsze wpadamy tam z dzieciakami ktore sa w centrum zainteresowania obslugi....
~Pawel
-

dodano: 20 grudnia 2013

popieram odstraszacz !!! wątek zamknięty Jestem sąsiadem restauracji TRIO i popieram dzialanie właściciela...
~sasiad TRIO
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 lipca 2013

pycha! wątek zamknięty Można bardzo dobrze zjeść za niewielkie pieniądze. Jedzenie pycha ! Aż jestem...
~Gosia
-

dodano: 22 lutego 2013

Smacznie wątek zamknięty Byłam w restauracji w sobotę wraz ze znajomymi. Byliśmy bardzo zadowoleni z...
~Barbara
-

dodano: 15 stycznia 2013

Nic specjalnego wątek zamknięty Odwiedzilismy ta resturacje w ostatni weekend. Jedzenie nic specjalnego - bez...
~Michal z rodzina
-

dodano: 14 stycznia 2013

rozczarowanie wątek zamknięty Witam! W restauracji bylam wiele razy,w pazdzierniku organizowalam chrzciny...
~Ola M
1

dodano: 26 listopada 2012

Na wynos wątek zamknięty Świeżo po uczcie, no może bardziej konsumpcji tego, co zamówiliśmy na wynos...
~maciek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 września 2012

super-POLECAM wątek zamknięty Organizowaliśmy I Komunię Świętą naszego Synka. Zarówno jedzenie, wystrój,...
~Rodzice Bartosza
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
79

53

wątków

do góry