Widok
Polecam - b.smaczne zupy
Do Trio chodzę często, jedzonko zawsze dobre, a najczęściej b.dobre! Polecam w szczególności zupy, przygotowywane przez p. Beatę (o ile nie mylę imienia) / rewelacja.
Właściciel zawsze symaptyczny i chętny do pomocy klientom i nigdy nie przejdzie obok bez małego "Dzień dobry".
Jedynie nad czym ubolewam to brak czekadełka w zestawach lunchowych,tak jak było na początku, no ale cóź, nie można mieć wszystkiego.
Właściciel zawsze symaptyczny i chętny do pomocy klientom i nigdy nie przejdzie obok bez małego "Dzień dobry".
Jedynie nad czym ubolewam to brak czekadełka w zestawach lunchowych,tak jak było na początku, no ale cóź, nie można mieć wszystkiego.
Moja ocena
TRIO
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: -
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
NO CO DO ZUP,TO MOŻEMY AKURAT POLEMIZOWAĆ.ZAMÓWIŁEM W TRIO ZUPĘ CEBULOWĄ,UWIERZCIE MI ,NIGDY W ŻYCIU TAKIEGO PASKUDZTWA NIE JADŁEM;CEBULA UGOTOWANA W WODZIE I NIC WIĘCEJ.ZUPKA POWĘDROWAŁA WIADOMO GDZIE,A KOLEŻANKI Z PRACY SIĘ ŚMIAŁY ZE ZA 9 ZŁ JESZCZE TAKIEJ ZUPY NIE WIDZIAŁY. NIGDY JUŻ NIC TAM NIE ZAMÓWIĘ,WOLĘ ZJEŚĆ ROSÓŁ Z KURY AMINO ,NIŻ CEBULOWĄ W TRIO.
NO NO
Chyba nigdy poprostu nie jadłeś oryginalnej zupy cebulowej tylko przeróbki na domowy sposób
ta cebulowa gotowana jest na winie i wywarze z tego co wiem od kelnerek i jak dla mnie jest naprawde dobra . No ale skoro przyzwyczajony jesteś do smaku zup z paczki no to się nie dziwie że nie smakowała. Jak dla mnie powinna być zapieczona z serem takim wylewającym się na boki.
Oczywiście nad gustami się nie dyskutuje.
Pozdrawiam
Chyba nigdy poprostu nie jadłeś oryginalnej zupy cebulowej tylko przeróbki na domowy sposób
ta cebulowa gotowana jest na winie i wywarze z tego co wiem od kelnerek i jak dla mnie jest naprawde dobra . No ale skoro przyzwyczajony jesteś do smaku zup z paczki no to się nie dziwie że nie smakowała. Jak dla mnie powinna być zapieczona z serem takim wylewającym się na boki.
Oczywiście nad gustami się nie dyskutuje.
Pozdrawiam