Widok

Polecam bardzo dobra Firma i miła obsługa Pomogli mi tyelefonicznie i działa

Powiem tak , ja jestem z Bydgoszczy wieczorem nie mogłem znalezc Serwisu w moim miescie ktory by mi pomógł a było ok 20tej , znalazłem czesc uszkodzona w pralce i w zwiazku z tym szukałem ja w necie , ale nie było , wiec szukałem serwisu gdziekolwiek , ktory naprawia DAEWOO i podaje nr komorki do siebie , zadzwoniłem i wyjasniłem problem i Pan z serwisu 24AGD podał mi TELFONICZNIE co mam zrobic i bedzie działalo i DZIAŁA za co bardzo dziekuje. Moge tylko w ten sposób odwdzieczyc sie temu Panu oraz serwisowi i zazdroszcze wam w Trojmiescie ze macie takich fachowców ktorzy za taka pierdołe nie kasuja tylko pomagaja innym telefonicznie bezinteresownie i dziela sie swoja wiedza Takich serwisów z Swiecą szukac , u mnie na wiosce bym mnie tak skasowali zebym sie nie opamietał .
Polecam z pełna odpowiedzialnoscia TEN SERWIS 24AGD . to nie zart nie kpina takie serwisy istnieja . Pozdrawiam Mariusz z Bydgoszczy firma COLBICO
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

terminowość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem nie zadowolona z usługi

Jestem nie zadowolona z usług tego pana ponieważ 2 tygodnie temu zadzwoniłam do serwisu i prosiłam a naprawę lodówki do tej pory lodówka mi nie działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry