Kupiłam w tym sklepie akumulator Centry, towar bardzo dobrej jakości (akumulator był świeżo od producenta, także nie leżał w sklepie zbyt długo ). Sprzedawca najpierw przeprowadził diagnostykę - zmierzył pobór prądu i stan starego akumulatora, tak, żeby była pewność, że rzeczywiście problemem jest słaby akumulator,a nie coś innego. Był też wybór innych akumulatorów, ale ja już wcześniej w internecie upatrzyłam sobe konkretny model. Sprzedawca szybko i sprawnie wymienił akumulator, wytłumaczył zasady gwarancji i serwisu ( mój akumulator ma w pakiecie Exide Assistance, tzn, że np. jeżeli będzie problem z odpalaniem auta z powodu akumulatora, mogę dzwonić do serwisu i przyjadą na miejsce) Jeżeli chodzi o cenę, to i owszem w internecie można znaleźć niewiele tańszy ten sam produkt, ale jest ryzyko , że długo leży w magazynie. W tym sklepie widać pełen profesjonalizm i kompletną znajomość tematu, do tego obsługa pierwsza klasa, pełna kultura, co było słychać już podczas rozmowy telefonicznej, kiedy dzwoniłam przed wizytą z pytaniami. Polecam !!!