Widok
Polecam bardzo goraco
Caruska polecę przede wszystkim za profesjonalizm i fachowość. Juz od pierwszych zajęć można było dostrzec ze każdego kursanta traktują poważnie i z uwaga. I przede wszystkim to czego pragną to przekazać maksimum wiedzy i umiejętności. W ośrodku na Wita Stwosza kursy teoretyczne oprowadzone sa przez Mitcha. Oprócz ogromu wiedzy i przede wszystkim umiejętności przekazania jej kursantom spodobało mi się ze zajęcia były pełne humoru i dużej ilości życiowo-drogowych przykładów, które mogą Nas- kursantów spotkać na mieście.
Miałam to szczęście ze Mitch był później także moim instruktorem i to dzięki niemu przeszłam cały proces pokonywania leku jazdy na mieście.
Jazdy z Mitchem to przede wszystkim dużo przyjaznej atmosfery i mnóstwo wiedzy która ma do przekazania.Pewnie nie raz miał ochotę mnie udusić :D albo walnąć mocno w łeb bym zapamiętała :) Pokazał mi moje mocne oraz te nad którymi powinnam solidniej popracować.
Cały kurs wspominała z ogromnym sentymentem i mnóstwem pozytywnych emocji.Dziękuję bardzo serdecznie za wszystko i gorąco pozdrawiam :)
Miałam to szczęście ze Mitch był później także moim instruktorem i to dzięki niemu przeszłam cały proces pokonywania leku jazdy na mieście.
Jazdy z Mitchem to przede wszystkim dużo przyjaznej atmosfery i mnóstwo wiedzy która ma do przekazania.Pewnie nie raz miał ochotę mnie udusić :D albo walnąć mocno w łeb bym zapamiętała :) Pokazał mi moje mocne oraz te nad którymi powinnam solidniej popracować.
Cały kurs wspominała z ogromnym sentymentem i mnóstwem pozytywnych emocji.Dziękuję bardzo serdecznie za wszystko i gorąco pozdrawiam :)
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6